Ahojte baby, prosim Vas o radu. Uz asi rok mi trpnu ruky, take brnenie mam v rukach, niekedy to mavam aj cez den, ale hlavne vecer, niekedy sa na to aj budim, co moze byt dovodom? Dakujem za kazdu odpoved.
@vitacalcin ja mam posledne 3 mesiace to iste, ale len v noci. Budim sa na strpnute ruky, cez den pohoda.
@vitacalcin mne tak trpli ruky potom ma. Dr poslala k neurológovi a ze začínajúca tetania... Dala mi magnezko a už je to fajn (v tom čase som, mala veľmi stresujúcu prácu.)
Inak to môže byť aj od chrbtice
mne trpli ruky skoncila som na ortopedi , operacia karpalny tunel, ale ze to je vsetko z krcnej treba cvicit
To noze byt vselico, od chrbtice, karpalny tunel, vyssi tlak....
Ja som bola na MR, mam to od krcnej chrbtice.
Mňa kvôli tŕpnutiu ruky pred rokmi neurologička poslala na MRI mozgu aj na vyšetrenie kvoli karpálnemu tunelu a nič. Môjmu mužovi tiež tŕpli a pred dvomi rokmi mu diagnostikovali tetániu, tak som si aj ja začala dávať magnézium a pomáha mi to, takže predpokladám, že mám tiež tetániu, ale v časoch, keď som behala po doktoroch to ešte asi nebolo také rozšírené, tak to nikoho nenapadlo.
@vitacalcin ja ja som mala z krčnej chrbtice a moja sestra tiež... Ona to ma stále, bola aj na CT aj na MRI a vraj iba chrbtica a jej sa k tomu ešte zahmlieva pred očami.... A ja som mala iba raz trpnutie, pichli mi obstek a za 2 dni mi už nič nebolo....
@vitacalcin a nohy nie?iba ruky?