Už asi 3 týždne mám nechuť do jedla

januliiik157
1. sep 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať... poradiť...
Už asi 3 týždne mám nechuť do jedla asi týždeň som nezjedla skoro nič (maximálne polku rožka )a potom som cítila akoby som bola plná a už celý zvyšok dňa som nepociťovala hlad...ani žiadnu chuť na jedlo...teraz sa už snažím aj nasilu niečo zjesť ale tiež to nieje žiadna sláva 😑tak som sa chcela poradiť či ste to niektorá už mala a ako ste to riešili?? 🙂 mám navštíviť lekára? Alebo mam dať tomu ešte čas..?.... 🙂(Za tie 3 týždne som schudla zo 64 kg na 53kg)🙂Ďakujem za odpovede ❤️

e1i
1. sep 2024

@januliiik157 urcite k dr. Za 3t schudnut 11kg nie je normalne.

siegi
2. sep 2024

@januliiik157 suhlasim s vyssim komentom. Ja este mesiac mam problemy s travenim ale achudla som iba 4 kg

simsalabim
2. sep 2024

@januliiik157 11kg za 3 tyzdne? K dr. este dnes!

cukroska
2. sep 2024

@januliiik157 kiež by som to mala ja tak..ja skôr opak. Čím viac si vravím ,že nebudem nemôžem jesť tym viac mi chutí a neviem si povedať nie.To je brutálne veľa pfu..to ja som mala pred rokmi trápenie,stresy ledva som sa donútila zjesť ako píšete pol rožka, alebo niečo malé a za mesiac sim len 7kg schudla pamätám si to. Môžte to mať psychické,ale aj niečo iné tak radšej sa poraďte s lekárom.

xenia65
2. sep 2024

@januliiik157 Ahoj, ja som mala takéto stavy - absolútna nechuť do jedla, keď som užívala liek ketonal. Zo začiatku mi to aj vyhovovalo, lebo kilá išli dolu jedna radosť, 11 za asi 3 mesiace. Ale potom som si našla krv v stolici. Až potom som si prečítala pribalovy leták k lieku a už mi to bolo jasné. Liek som okamžite vysadila a postupne sa dostala do normálu. Tak ak niečo užívaš, tiež môžete byť dôvodom. V každom prípade navštíviť lekára. Držím palce ...

januliiik157
autor
2. sep 2024

Dobre určite navštívim lekára ďakujem za odpovede 😀🥺❤️

sisska96
2. sep 2024

Veľmi rýchlo a veľa si schudla. Ani ja nemám chuť do jedla počas tých horúčav, ale mne išli dole iba 2 kg

liv1
2. sep 2024

Bola si u dr?

januliiik157
autor
2. sep 2024

@liv1 v stredu idem má dovolenku 🙄🙂ale mám strach 🙊🙈

liv1
3. sep 2024

@januliiik157 ak ma dr dovolenku, treba ist k zastupujucej. Lebo ta tvoja ta zas len niekam posle, napr. na gastro. A tam sa zase caka. Mozno sa preventivne rovno niekam objednaj. Z mojho laickeho pohladu pojdes na gastrofibroskopiu, kde by ti mali zistit ci nemas helicobaktera, nejake intolerancie, iny zapal atd. Tiez by si mala ist na vysetrenie SIBO. To sa da aj sukromne. Zaroven by ta mali poslat aj na sono brucha, to sa tiez da ako samoplatca. Strach nicomu nepomaha, je dobry akurat na to, ze cloveka nazenie rychlo k doktorovi. Inak na nic.