Už 3 noci za sebou ma bolí zub

dejw_sk
30. apr 2021

Asi 3 dni dozadu ma v noci začal bolieť zub, tak som si dal ataralgin a bolo dobre, cez deň nič a zas to isté jak som si ľahol, už 3 deň je proste stále to isté, cez deň nič a až na noc začne bolesť, mám podozrenie na prievan lebo ma občas miesto zubov začne bolieť v uchu, bolí ma horná stolička a druhý spodný zub, na tej istej strane sa to vymení niekedy aj s uchom, toto isté som mal asi pred pol rokom a trvalo to asi týždeň, ak by som išiel k zubárovi ale čo keď je to ten prievan, nevie čo s tým, keď tak ako zmierniť bolesť lebo nechcem moc jesť tie lieky, Ďakujem

zalka
30. apr 2021

@dejw_sk môže to byť kaz na osmičke zuby múdrosti, vtedy aj uši zvyknú bolieť

dejw_sk
autor
30. apr 2021

@zalka mam 17, žeby to boli tie osmičky? Mám tam aj kaz, teraz si na to prikladám niečo teplého a pomáha to

zalka
30. apr 2021

@dejw_sk nie som zubár, opísala som svoje pocity. Ked som mala kaz na osmičke tak bolo ma aj ucho. Ked zubár opravil bolo to OK, ked začalo bolieť druhý raz tak šla osmička vonku .

ninusa221
30. apr 2021

Osmičky sa ti môžu drať dlho... no neviem mna to zvyklo boliet ale neslo mi to do ucha... podla mna skor prievan🤷🏽‍♀️

hviera81
1. máj 2021

ved chod k zubarovi, ten ti povie. moze to byt aj ten kaz....

alvaluka
1. máj 2021

@dejw_sk bud chod k zubarovi, alebo cakaj zas tyzden ci ti to prejde a medzicasom mozes googlit babske rady na bolest zuba.

tetianka1
2. júl 2023

@dejw_sk mala som to iste a bol to zápal nervy v zube. Bolesť cez vetvu nervy sa prenáša do ucha a na sánku. Spravili mi ošetrenie koreňového kanála a hneď bolesť zmizla. Určite sa obrat na kvalitného zubára lebo ošetrenie koreňa je dosť komplikovane a nie každý to vie robiť. Mne to robili pod mikroskopom, je to drahšie ošetrenie ale raz som si zaplatila a mám pokoj. Môžeš sa obrátiť na môjho doktora +421944888234. Je to nová klinika na Martina Granca 46 a doktora je super odborník.