Už 3 dni ma neskutočne bolí hlava

2. jan 2023

Baby už viac ako tri dni ma boli neskutočne hlava stred cela nad obočím po celom dni aj začínajú aj oči. Mávam nizsky tlak ale som na neho zvyknutá, nepijem kávu ani eregetaky fakt si dam výnimočne lebo mi z toho začne byt srdce a je mi zle ako sa mi zvýši tlak. Dávam si magnezsko aj kávu som vyskúšala ale proste nič strašne bolesti už sa to nedá vydržať hlava ma vôbec nebolieva iba výnimočne a chvilkovo.

vikiki29
3. jan 2023

A prečo nejdeš k dr? Teraz je veľa viróz, mňa brutálne bolela hlava teraz 2 dni pri chrípke aj predtým pri covide. Nemáš upchate dutiny? Alebo migréna? Môže to byť hocičo.

autor
3. jan 2023

@vikiki29 práveže nemám vôbec uprchaty nos, kašeľ ani mi nezateka nič len bolesť hlavy

mircalla
3. jan 2023

Nemas mat menzes nahodou?

autor
3. jan 2023

@mircalla som týždeň po ms

lenkadenisa
3. jan 2023

Magnezko si nedávaj keď máš nízky tlak. Ja mám nízky tlak dlhodobo, keď som tehotná beriem magnezko kvôli kŕčom občas, ale to je brutal niektoré dni, to mám potom až čierne pred očami. Skús si šupnúť malú silnú kávu, fakt také mini, ale silné piccolo. Alebo pi Colu. Môže ťa bolieť hlava aj z počasia, nie si citlivá na také veci?

stanulienkat
3. jan 2023

Meraj si tlak krvi, pi veľa tekutín. Energeťáky vyhodiť úplne, je to odpad, ktorý by žiaden človek na svete nemal do seba cpať. Nízky tlak je pod 90 horný.

anonym12
3. jan 2023

Ak si po ms tak môžeš mať menej železa