Už 3 dni ma bolí rameno

jezibaba445
14. júl 2020

Dobrý deň, prosím vás neviete čo na rameno? Už 3 dni ma boli ale tak že nedokážem ani dvíhať to rameno túto noc som kvôli tomu ani nespala, keď som ležala na bruchu bolelo to, keď som ležala na chrbte bolelo to a o boku ani nehovorím, keď som sa prehadzovala na strany myslela som si že umriem... vie mi prosím niekto niečo poradiť ďakujem.

nikpa
14. júl 2020

@jezibaba445 ja som toto mala z klimy. Lieky, obstreky, rehabilitacie zabrali vzdy len dočasne. Nakoniec to úplne prešlo az ked som nastúpila na materskú a teda odišla som z prace kde sme mali klímu. Doteraz mi vadí aj ked je len na chvíľu v aute pustena alebo niekde v nákupnom centre, hned začnem to rameno cítiť.

janka2501
14. júl 2020

ja uz toto davam dokopy 4 mesiace, ortoped ma poslal na rehabky, a pomahaju...mne povedali ze to mam zo zlého lezania ked spim...

majkeel
14. júl 2020

Najpravdepodobnejsie prechladnute (clovek odokryty v noci a prievan na odokryty klb, klima), presilene, alebo poskodene (pad, zdvihnutie neprimerana vaha), ci seknuta chrbtica. Prechladnute prejde samo - lieky proti bolesti, obklady, kremy proti bolesti a niekomu pomoze sauna, ci horuci kupel.
Ak je rameno presilene, poskodene vahou, tak to trva dlhu dobu, kym sa to zhoji 6-12 mesiacov. Clovek si zvykne na bolest, prestane to sledovat, lebo to neprestava a zrazu je to po dlhej dobe prec.