Dobrý deň, celé to začalo v pubertálnom veku keď som chodil ešte na základnú školu, ešte predtým začal som počúvat black metal čo ma priviedlo k satanizmu a okultizmu. Po nejakej dobe zaoberanim sa tým som začal v noci okolo jednej a druhej nadránom počuť po schodoch silné dupotanie ako keby kroky a buchot na pivničné dvere ako keby ich chcel niekto vyraziť. Opakovalo sa to 6 krát v tých podobných hodinách vždy v noci. Pocula to i moja mamina a raz keď sa to opakovalo vybehol som pozrieť von čo to spôsobuje nikto tam nebol ani človek ani žiadne zviera. Druhý krát keď som to počul som videl cez okno taký ako keby tieň ale taký zvláštny ako keby bez rúk a nôh. Tieto problémy sa opakovali u nás aj keď som nebol doma. Po pár týždňoch som začal mávať vidiny, videl som ako keby duchov. Raz keď som oddychoval na posteli som zatvoril oči a po pár sekundách som v tej tme videl nejakého muža z dlhými vlasmi ktorý sedel pod nejakým oknom a keď ma zbadal začal na mňa cerit zuby ako keď sa rozury rotvajler a ten muž začal sa na mňa hnevať ako keby bol v amoku. Triasol rukami reval,kričal jak besne zviera. Cítil som pri tom silný pocit zla.po pár mesiacov mi bola diagnostikovaná schizofrenia
@anonymus123456 urcite ano 🤷♀️
@anonymus123456 Niekedy mávam ako keby taký nával chorobneho strachu keď pijem alebo keď jem jedlo že sa zadrhnem ním a to hlavne na verejnosti. A strach že sa pozvraciam. Je to taký dosť nepríjemný pocit.A pritom mi vôbec neni zle ani na zvracanie. Doktorka vraví že to robí tá choroba čo mám. Strach v mysli.
Dúfam, že chodíš k psychiatrovi a užívaš lieky, lebo toto je veľmi vážny stav a sám ho určite bez liečby nezvládneš.
@stanulienkat áno užívam lieky. Bez nich by som bol asi už mŕtvy. Niečo by som si spravil
@anonymus123456 aj lieky na ukludnenie
To je dobré, že užívaš lieky a že si uvedomuješ svoju chorobu. Ak máš možnosti- teraz je krásne počasie, vyjdi si von, kup si psíka choď ho venčiť. Nájdi si priateľov, chodievaj do kina, na kávu a ak pracuješ tak drž sa prace. Drzim palce. Chora dusa je horsia ako chore telo.
@anonymus123456 Mňa by zaujímalo čo by mi na toto povedal nejaký človek čo sa venuje parapsychologii alebo regresnim terapiam.
@anonymus123456 Satanizmus,okultizmus =opak dobra,Boha. Čo tak skúsiť obrátiť sa na kňaza?
@anonymus123456 a pokračovanie: už od tej doby ubehlo veľa rokov. Lekar mi povedal že to už bude na celý život. Taktiež mávam pocity úzkosti strach a taký mucivy pocit niekedy. Niekedy sa cítim deprimovany.Dnes už ubehlo 15 rokov odkedy mi bola diagnostikovaná táto choroba ale stále pociťujem úzkosť aj keď už vidiny nemávam. Raz som videl jeden film z názvom Cecílie ktorá mávala v tom filme takéto problémy a nakoniec zistila že v minulom živote bola zavraždená. Tiež mala paranoidnu schizofréniu. Ja len či to nemôže byť tieto problémy niečo z minulého života. Myslím tento strach úzkosť a vidiny čo som mával.