Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať mám už 10 deň chrípku a stále sa necítim ok. Ráno sa niekedy zobudím na zimnicu, ak niečo zjem pocit na zvracanie. Máte s tým skusenosti? Ako dlho sa tak ešte môžem cítiť ? Zevraj je tu nejaká silná chrípka. Ale už neviem fungovať takto. Tak či náhodou nemáte skúsenosti, som tu nova.
@h2 nevieš náhodou ako dlho to môže ešte trvať ?
@helenka457 Neviem, bohužiaľ. Lebo počula som, že 2 týždne. Ale či tým bolo myslené, že 14 dní, alebo to treba brať zaokrúhlene, to neviem.
Ahoj, ano, my sme so synom po chripke. Syn dostal prvy, este koncom januara a stale nie je ok. Ja som dostala asi tyzden po nom a tiez este nie som fit. Uz je to teda u nas oboch dlhsie nez 10 dni. Asi len treba vydrzat, prip. ked ti je velmi zle, chod k lekarovi - je mozne, ze sa na tu chripku nabalilo este nieco ine.
Ja som mala takto 3 tyzdne dozadu covid. Po odozneni tych bežných veci ako bolest hrdla, tela a zimnice, som este tyzden po tom mala tocenie hlavy a strasnu malatnost a bolesti zaludka. Normalne uz mala dost a zrazu to preslo same.
Ahoj ja som tiež po a mesiac kým sa teraz cítim relatívne okey ze cítim ze naberam silu.. Dcéra zo škôlky doniesla bolo to čosi strašne chlap a chlapci nedostali ale my ženy odrovnane obe sme boli a plus sme mali taky mix ze aj vysyp po celom tele... Ja napr aj teraz povysavam byt a nevládzem idem peso na 11ste poschodie co predtým úplne super a teraz chrcim na 5tke...
Ahoj
Ja som mala túto hnusnú chrípku (potvrdená dr.) nedávno.
3-4 dni vysoké horúčky, až po týždni som bola bez teploty.
Ale unavená som stále neskutočne.
A teraz posledné dni sa mi večer vracia zimnica.
Celý deň nič, až večer.
S dr.som komunikovala, kázala dávať C,D ( to ale užívam denne) a že keď nenastane zlepšenie ( tej únavy) tak mám prísť na odbery.
V dec.som mala covid, a to bolo lážo plážo proti tejto chrípke.
Okrem toho všetkého ma neskutočne bolia nohy 🙈 večer, v noci ani neviem ako sa uložiť, čo mi vadia vlastné nohy 🙈
Skoré uzdravenie/zotavenie želám.
My sme sa celá rodina na chrípku typu A liečili takmer tri týždne..bolo to príšerne..s najmenším som bola aj v nemocnici ,preto viem aj typ chrípky..
Skoré uzdravenie prajem
@helenka457 pred mesiacom sme mali cela rodina silnu chripku, 3 tyzdne sme boli fakt nezdraví, potom ako tak... no stale nie sme uplne ok. Neviem co to je tento rok za mutaciu....
@bejbypd neskutočne to je. Už keď si myslím že mi je lepšie tak zase niečo príde. A už nevládzem, chcem nech to rýchlo prejde. Beriem aj vitamíny.
@helenka457 Ahoj, to ma mrzí. Áno, počula som, že teraz je nejaká hnusná chrípka, čo trvá aj 2 týždne. Tak snáď to už dlho nepotrvá. ☹