Uvoľnenie hlienov

7. mar 2024

Dobry den, viete prosim poradit nieco ucinne na uvolnenie hlienov ? Beriem uz druhe antibiotika za 4 mesiace. Stale som chora a neviem sa zbavit hlienov. Ide mi roztrhnut uz hlavu z toho. Sinupret mi uz nezabera vobec. Dakujem 🙏

nikpa
7. mar 2024

Najvyšší čas ísť na ORL. Alebo nech ti dr predpise Nasonex, je to síce kortikoidny sprej ale mne zaberie do 2-3 dní. A presne pri takých dlhodobo upchatych dutinach ako píšeš.

jazula
7. mar 2024

Nech ti všeobecný urobí stery. Tiež sa trápim od decembra…u mňa pľúcne chlamýdie + stále niečo iné. Beriem tretie ATB, tieto na tri týždne, snáď sa tej pliagy už zbavím. Ja som bola už aj na všeličom od RTG, CT po ORL… A ORL mi povedala sama, že ona lieči len príznaky, nie dôvod. Čiže treba zistiť dôvod = odbery a stery. Držím pslce.
Mám aj sntihistaminiká, aj kortikoidy do nosa a nezaberajú, alebo len krátkidobo, kedlźe zasa - neliečia problém.

autor
7. mar 2024

@nikpa bola som na ORL a vsetko v poriadku. Nos aj usi. Robili mi aj tlak v strednom uchu aj audio skusku. Povedal mi doktor, ze to moze byt po covide. Mala som ho koncom Novembra. A ze mam posilnit imunitu. Rozmyslam, ze uz pojdem na rtg ci tam nieco mam alebo nie.

autor
7. mar 2024

@jazula v Utorok mi robili stery. Tak cakam na vysledok a som velmi zvedava lebo to uz nie je mozne. Uz pomaly kazde 2t som chora a stale to iste. Na orl vsetko v poriadku. Ale ak mi to neprejde pojdem znova. Dakujem krasne aj tebe skore uzdravenie. Nech uz sa zbavime tych chorob

proximaa
7. mar 2024

Skus bylinky, akurat zacinaju rast, plucnik, prvosienka, zadusnik. Vraj su vyborne na odhlienenie

katie253
7. mar 2024

Aj majorankovy alebo tymianovy čaj

jazula
7. mar 2024

Covid je podľa mňa katastrofa pre imunitu (aspoň naša skúsenosť doma), takže potom chytíš všetko, čo letí okolo…možno napovie výsledok sterov, keď tak nech ti predpíše niečo na posilnenie imunity, mne dali Broncho-vaxom, kamoška mala Isoprinosine.

mavema
7. mar 2024

Ja sa s tými hlienmi trápim 3 mesiac.kvoli ním som musela zrušiť operáciu,na ktorú som čakala 2 mesiace.mne poradili na hlieny Soledum.tak skúšam,či pomože