Zdravím ,po vytrhnuti zuba mi ostal ostrý biely resp. žltý kúsok z boku diery .Neviem či je to koreň ,alebo skôr nejaká kostná dreň .Nemate niekto podobnú skúsenosť ? Nad ďasnom mám tvrdé ako kvázi guličky zdurene ,ale nejde o fistulu (hnis) .Uz som týždeň po extrakcii ,akurat doberam antibiotiká ale bolesť neustupuje
To je chrasta, ktorá sa tam vytvorila. Len je biela lebo je vďaka slinam zbavená červenej. Pripadne ísť za lekárom. Ale toto vyzerá normálne. Nevidno aspoň podľa foto zápal. Bolieť môže, je to rana, kým sa úplne nezahoji q neuceli rana. Ale keď sú pochybnosti treba ísť nech to skontroluje
Je to tvrdé? Mne raz tak pri trhani zlomil zubár kost, a vyzeralo to podobne len väčšie, tvrdé a ostré
Zubar? Keď je problém idem za ním. Lebo hoci čo to je on to vie vyriešiť. Keď je to úlomok zuba, čo si nemyslím, vyberie ho on. Ak je to odlomena kosť, vyrieši to on. Ak je suché lôžko, vyrieši to on, ak je zapálené, že sa tam dostalo jedlo, tiež on. Antibiotiká ze končia nič neznamená. Treba ísť k zubárovi
Tazko povedat z obrazku...chod k zubarke