Ahojte baby, užívali ste niektorá Utrogestan? Ja ho mám kvôli úprave cyklu, užívam ho perorálne a preto by som chcela vedieť či ste mali nejaké vedľajšie účinky a na koľký deň po poslednej tabletke vám prišla MS? Ďakujem 😉
Beriem ho vaginálne a nie je mi z neho zle..ale ja som už tehu
@adalea a tú zmenu si konzultovala s dr? Lebo on mne konkrétne nepovedal, že ako ho mám užívať, tak som si to z prívalového letáku vydedukovala, že asi perorálne. Zajtra beriem prvý deň, tak neviem, či by som hneď potom mala zavolať dr., keď budem unavená. A ako ho berieš? Ja mám 2 ráno, 1 večer.
Určite lepšie vaginalne. Menej vedlajsich ucinkov a lepsie viac zabera.
Zdravím dievčatá.
Chcela by som sa opýtať. Som 7dni po inseminácii, ultrogestan vkladám 6 dni 2 tabletky ráno 2 večer. Už asi 2 dni má neskutočne bolia prsia. V noci takmer až pália. Keď ráno vstanem, alebo si vyzlečiem podprsenku mám pocit že z koze vyskocim. Najmä po bokoch a to palenie je taký zvláštny pocit, najmä v noci lebo sa nato sústredím.
Samozrejme to nepripisujem potenciálnemu otehotneniu keďže je to mega skoro. Ale prsia cítim najmä v case ovulácie. Pred menštruáciou nikdy. Jedine čo je iné je spomínaný ultrogestan. Má niekto podobnú skúsenosť?
@mimittka ja ho mám tiež na úpravu cyklu. Perorálne ho nemôžem brať, polhodinu po užití som zaspala, neskutočná únava. Tak ho beriem vaginálne a v pohode. Mám ho teraz 2.cyklus. Beriem ho 16 až 25.deň cyklu a MS prišla na 30.deň Uvidíme ako to bude tento mesiac