Ahojte, prosím poraďte mi, včera ma uštipla do palca na ruke asi včela, osa neviem presne čo to mohlo byť nevidela som to a dnes sa mi spravil dosť veľký opuch vo veľkosti dlani, strašne to svrbí a miestami mám pocit že to tŕpne, páli dávam si na to octanovy krém, ale mám pocit že sa opuch zväčšuje. Čo by mohlo pomôcť zmierniť opuch? Ďakujem za odpovede.
@kristina651 hm takto večer asi studený obklad by som dala na noc.. Ráno do lekárne keď je nedeľa. Ukáž im to, možno ti niečo poradia voľnopredajné na alergickú reakciu. Fenistil kvapky alebo dačo také nemáš doma? No ak to bude zajtra fakt zle, ja by som šla aj na pohotovosť. Iné príznaky ako opuch na ruke nemáš, jo? A odfotit to môžeš?
@podmostom iné príznaky nemám, ráno som mala iba trocha začervenane no teraz je to skoro celá ruka, neviem či je to tak vidno
@kristina651 no riadny opuch. Ale takto na ruke, na členku, pri oku to zvykne niekedy takto nepekne napuchnut. No mne najviac pomáha ten studený obklad. A niečo proti alergii by bolo fajn.
@podmostom ďakujem pekne za radu 🙂
@kristina651 skus si dat antihistaminika, mozes mat alergicku reakciu