Ušné sviece - vaše skúsesnoti

baska_t
12. máj 2022

Ahojte baby, tie ktoré máte skúsenosť s čistením uší pomocou ušnej sviece, poprosím info či pomohlo a či odporúčate 🙂 ďakujem

biancarv
12. máj 2022

Pomohlo, ale nakoniec sme museli ísť aj tak ku ušnej na výplach. Keď nie je ucho veľmi zapchaté určite to pomôže.

erikaa09
12. máj 2022

Tu sa pripnem ak môžem. Tiež pozeram nanich. A aj na telové

evica17
12. máj 2022

@baska_t ja som citala ze je to podvod, v knizkr o farmiscii. ze to nepomaha.

baska_t
autor
12. máj 2022

@biancarv no mne občas vyteká maz a už ma to nebavi stále čistiť paličkami

baska_t
autor
12. máj 2022

@evica17 ďakujem za názor, pýtala som sa áno reálne skúsenosti

chadkroeger
12. máj 2022

my ich pouzivame napr raz za mesiac, kupujeme pre dospelých aj detské. Uši vycistí no nie je to tip top

kvetinka75
12. máj 2022

ja používam telové. Či to pomáha alebo je to psychika ale mne telové pomáhajú. Keď mám napr. ťažko na žalúdku priložím spravím a uľaví sa. TAk isto na prečistenie, energiu alebo na konkrétny orgán. Ja kupujem značku - ak môžem napísať - Hoxi.

baska_t
autor
12. máj 2022

@chadkroeger ja potrebujem len niečo čo mi to ucho aspoň trochu uvoľní, lebo tie vatové paličky to mam pocit že je ešte horšie

evica17
12. máj 2022

@baska_t ok, ked chces zbytocnevyhadzovat peniaze za nieco covnema efekt

biancarv
12. máj 2022

@baska_t určite to uvoľní 😊

nessa123
12. máj 2022

@baska_t ja mam len dobre skúsenosti, po ich rozobrati tam je vždy tak strašne veľa mazu, ani neviem odkial sa to berie, ale teda osobne mi to pomohlo aj v prípade dlhodobého zalahnuteho ucha

maribell
12. máj 2022

@nessa123 videla som videá ako zapálili dve sviečky. Jednu dali do ucha a druhú nechali len tak horieť. Po rozbalení boli obe vnútri úplne rovnaké, čiže pravdepodobne to nie je maz. Môžeš skúsiť aj ty, či sa to potvrdí 😁

stanulienkat
12. máj 2022

Neuvolni. Je to hlupost. Osobna skysenost+konzultacia u Orl. Tycinky pouzivat max 1x tyzdenne, pretoze si maz este viac zatlacis. Iba cista voda, bez mydla. Raz za cas vyplach u Orl.

h2
12. máj 2022

@baska_t Nikdy v živote som to nepoužila, ani sa nechystám, tak a týmto neporadím. Ale ja robím to, že pri umývaní vlasov si pustím prúd teplej vody zo sprchy do uší a nechám ho tam tiecť aj minútu. Okrem toho, že sa ten maz rozpustí a čiastočne vyplaví von, je to aj príjemné. Potom utriem vatovou paličkou len zvyšky vo vonkajšej časti zvukovodu.

baska_t
autor
12. máj 2022

Ďakujem všetkým za príspevky

sasha10
12. máj 2022

@baska_t neviem ja som mala pravidelne kazdy rok zalahnute v ušiach, tvoril sa mi velky maz až som ho musela ist vytiahnuť, prečistiť a cítila som akoby mi ďugov - zatku z ucha ťahal... Skusila som ich začať používať, mne stačí aj raz za mesiac a uz som 2 roky nebola u lekara, uši čisté bez problémov. Ono 2 dni po sviecke zvykne este vyjst von ten maz z ucha, poriadne treba utrieť, nie znova zatlačiť do ucha 🙂 mamka mala zalahnute v ušiach a tiež jej pomohli, 1 jej troska zlepšila ale pomohli až po 3 použitiach, cca v týždni a má pokoj... Nasa skúsenosť 🙂🙂

baska_t
autor
13. máj 2022

@sasha10 ja mam občas aj taky pocit akoby ma steklilo. Nečakam od toho zázraky, len o čosi lepši efekt ako keď cistim palickou

mahim
26. aug 2022

pouzivam ich pravidelne, mne funguju perfektne, ked mam zatku v uchu na prvy maximalne druhy krat je to ok. A to vo vnutri sviecky tmave to je naozaj usny maz...kedze ta sviecka je len ľan namoceny vo vcelom vosku a siliciach. To bledo zlte je vosk zhoreny, ten prasok a to tmave je maz, vyzera uplne ako pri cisteni usi... Akoze ja ich pouzivam pravidelne, lebo bez toho si to neviem predstavit a chodit na vyplachy to sa mi ozaj nechce :// takze odporucam, je to jemne a ublizit ozaj nemoze podla mna, len pozor na ten ohen...

mia091
13. sep 2022

@mahim môžte mi prosím napísať do správy značku? Ďakujem

mahim
13. sep 2022

@mia091 poslane 🙂

marika9028
24. apr 2023

Ahojte sviečky ušné aj telové fungujú na princípe komínového efektu ktorý vytvára v podkoží poddtlak ,ktorý za pomoci účinnych látok vyťahuje a rozpúšťa škodlivé látky a usadeniny a tie sa zachytia na vnútornú stranu sviečky,sú veľmi účinné pri au -bolestivých miestach na tele ,na opuchy a zápaly v tele...