Dobry den,
Bol mi zisteny zapal z dutin a orl lekar mi povedal , ze som si to mohla sposobit prave konvickovanim
Je tu prosim niekto kto ma skusenost ze mu konvickovanie uskodilo?
Dakujem
Prosum vas, voda musi byt prevarena ?
Voda musi byt prevarena!!! A ja to este prelievam aj cez servitku aby z rychlovarnej sa tam nedostali zvysky usadenin , alebo si kup dojcensku vodu a prevar to na sporaku, potom schladit cca na 37 C a tak ....vyplachujeme uz 3-4 roky a iba raz m som si sposobila same sebe zapal ucha lebo som pred vyplachom neuvolnila sprejom nos a tak som to vsetko zelene zatlacila do ucha....odvtedy si davam pozor , vzdy pred vyplachom treba uvolnit dychanie sprejom do nosa a az potom....
tiez som nepocula o tom pouzit prevarenu vodu..
@misickaa4 konvickujem deti dlho už možno 4 roky denno denne všetko ok prevarenie vodu dávam morskú sol
Konvickovanie je pre alergikov.pre zasoplencov je suché teplo.fukanie nosa.kvapky do nosa prip.sinupret.
@slavomira236 ničis im prirodzené prostredie v zdravom nose
@janinah nič im nenicimlm deti boli stále choré odkedy konvickujem syn ešte chorý nebol inak je to už u nich sú ast hygieny tak ako si umývajú zuby tak si preplachnu nos...skôr by som im ničila nos rôznymi kvapkami spraymi do nosa tie nepoužívame žiadne ani nikdy nepouzivali
@misickaa4 a dávala si si prevarenu vodu?