Ahojte. Pomohli Vam niektore z tychto tabliet na zavraty ? Mam to z krcnej chrbtice, ale v minulosti mi betahistin nezabral vobec, brala som ho sice len mesiac. Teraz som znova zacala brat urutal, lebo mam zavraty kazdy den. Dakujem za kazdu Vasu skusenost s liecbou zavratov
@rozculena asi uz nevedia co somnou, tak mi nasadili tento liek a rehabilitacie krcnej
@adulienka11111 choď k fyzio,uvoľní ti to a poradí cviky....niekedy mám také stavy,že niekoľko dní sa mi tak jemne točí hlava a žalúdok sa mi dvíha,ale už som to dávno nemala.
Ten liek ti nepomôže,ak to máš z chrbtice,si myslím...
Betahistin vraj pomáha na tinitus- blbosť. Ani závrate nevylieči.
Liečiť krčné stavce. Rehabilitácia- cviky, masáže. Pozri recenzie v tvojom okolí fyzioterapeuta.
Skoré uzdravenie prajem
@isis234 dakujem
@rozculena mne tiez dviha zaludok, niekedy par dni ni nejem kvoli tomu. Dakujem
Mne pomohol, ale trvalo to cca týždeň, kým sa mi zmiernili príznaky, tiež z krčnej chrbtice pravdepodobne, lebo neurológ, ORL všetko ok, ale cvičila som aj podľa YouTube dlhšie, tak možno aj to pomohlo
Mne pomáhal, ale už som bez lieku. Ak sa stav zhorší, pomáhajú cviky na závraty z krčnej chrbtice.
@lukbe a po akej dobe uzivania Vam zacal liek zaberat?
@adulienka11111 už si nepamätám, ale dosť skoro.
@lukbe dakujem
@adulienka11111 mne pomohol urutal, dr mi povedala že sa musí brať aspoň tri mesiace, po troch mesiacoch som to prestala užívať a cca už tri mesiace som bez zavratov,
Mamina uziva dlhodobo urutal a velmi jej pomaha.
ten liek nejako vylieči problémy s krčnou chrbticou? Lebo mne teda nič nedali na závrate....ja som si riešila chrbticu u fyzio,to pomôže asi viacej