Ahojte,
Prosím poradte kvalitného urologa na západnom Slovenku, TT - BA. Hľadám súrne pre otca, môže byt aj súkromný, aby sa nečakalo pól roka na objednávku.
Ďakujem 🙏🏻
MUDr. Hladík https://www.cuimed.sk/hladik.html
platí sa tam len 20 E/rok
V trnave si ludia velmi chvalia mudr. Cvika, u neho ste boli v TT?
@riuska123 keď tam bol muž s rovnakým problemom asi 10 rokov dozadu tak ho správne diagnostikoval, zoperoval a dobre pretože by sme inak nemohli mat deti a mame ich. No teraz ked sa problém vrátil, teda rovnake príznaky, muz tam isiel dvakrát a pokazde ho poslal domov s tým, ze to nič nie je. No nedalo nam to a ina dr mu pri sone potvrdila, ze sa mu opäť vrátilo co mal pred rokmi, pritom Cvik mu opakovane tvrdil, ze nie. Takže netvrdím, ze je zly doktor lebo pred rokmi mu pomohol ale teraz neviem kde sa stala chyba...
@nikpa tak to je blbe, urologov je strasne malo a ti co su maju kvanta pacientov a nestihaju a beru ich ako na beziacom pase, asi preto... Ja som zhanala urologa minuly rok, nikto ma nechcel zobrat alebo vsade polrocne cakacky... Nastastie v ambulancii sa strieda s cvikom jedna lekarka, k nej som isla...
Puchov je to stale zapad...- mudr slobodnik
@riuska123 pripnem sa ak môžem, muz ma pochodenych dvoch urológov z Ba a jedného z TT za posledneho pol roka ale teda takého doktora by som mohla robiť aj ja.