Prosim,urobi mi obvodna dr.vlastne odbornik vysetrenia na stitnu zlazu a oblicky,pokial nemam vazne priznaky?
len by som chcela vediet,ci je vsetko ok...mam 29 rokov
vysetrenie ti moze dat spravit hocijake, otazka bude, ci si to nebudes musiet sama zaplatit
Mne na stitnu robila zakladne vysetrenia gynekologicka v ramci hormonalneho profilu a ked vysli zle hodnoty, tak ma poslala na endo... Keby to nerurobila sama, uvazovala som o tom, ze jej poviem, ze to mame v rodine, nech ma tam teda pre istotu posle... 😅
Myslim, ze zakladne odbery ti spravi, ale co sa tyka vys. na stitnu zlazu posle ta k endokrinologovi, oblicky k urologovi - nefrologovi.
mne ich urobila, nezdala sa mi štítna, tak mi základné vyšetrenia urobila obvoďáčka a potom ma poslala až s tými výsladkami na endokrinológiu,pokiaľ budeš mať výsledky v norme, obíde ťa to. držím palce
u nas na poliklinike je labak, kde ti urobia vysetrenie z krvi akelen chces, len si to musis zaplatit..................takze sa skus popytat, ci u vas nieco take nie je.myslim, ze taky zakladny balik, kde su pecenove testy, hladiny zakladnych mineralov, hormony stitnej zlazy a cojaviemco este.stoji okolo 30 EUR
u mojej obvodnej sa to dá,no platí sa za to
každé dva roky máš nárok na preventívnu prehliadku. Spomeň doktorke aj dôvody, pre ktoré chceš sa dať otestovať a ona zváži či je to potrebné. Musíš mať aspoň nejaký dôvod na takéto vyšetrenia.