Ahojte, zbavila ste sa niektora ureoplasiem alternativnym sposobom ? Bez antibiotik ? Neznasam ich vobec dobre a doktor mi vravi ze ina moznost nie je a mam ich brat ... tak teda skusam najst rady od inych. Dakujem
Bolo mi odporucene koloidne striebro
@tinkarinka jednoznacne antibiotika ! Je velky problem.sa.toho.zbavit a este aby sa to nevracalo. Jed oznacne liecba aj partner..a pokial chces experimentovat alternativnou liecbou... toto svinstvo ked je v tele dlhsie sposobuje neplodnost
Nedat na lekara ale babske " recepty" to nieje nadcha
2 krat ma liecili s atb, aj partnera, nikdy som sa toho nezbavila...tak som sa na to vykaslala, ved kolko vselijakych pliag mame v sebe, o ktorych ani nevieme....pokial by mi to vyslovene nerobilo ziadne problemy, tak by som to neriesila
@tinkarinka Skús kvapky z prírodných vyluhov Joalis Mollicut. Zial neviem dať úplne adekvátnu recenziu, keďže som brala aj antibiotíká, ale tieto kvapky som užívala potom ešte preventívne aby sa mi to nevrátilo.
@olivia1425 / aj ja neznasam dobre antibiotika anarbia mi vzdy kopec problemov navyse ale ureaplazma? ina moznost nie je!
@tinkarinka
Ahoj, máš právo sa rozhodnúť aj neliečiť sa odporúčanou metódou od lekára, aj keď pri odchode si mu predpokladám sľúbila či podpísala opak.
Bolo by fér ho aspoň nezaťažovať a nemíňať zbytočne termín pre iné čakateľky na vyšetrenie, ak sa budeš “liečiť” čímkoľvek iným, než ti bolo predpísané.
Je tu mnoho tém , kde si baby píšu, ako ťažko sa toho zbavujú aj keď ATB užívajú.
Nie, nič lepšie sa zatiaľ nevymyslelo, a ak nechceš v budúnosti zvýšiť percento svojej neplodnosti, alebo hroziacich predčasných pôrodov či potratov, je lepšie nasledovať rady lekára.
Prajem skoré uzdravenie.