Ureaplazma alternatívne

tinkarinka
17. jún 2020

Ahojte, zbavila ste sa niektora ureoplasiem alternativnym sposobom ? Bez antibiotik ? Neznasam ich vobec dobre a doktor mi vravi ze ina moznost nie je a mam ich brat ... tak teda skusam najst rady od inych. Dakujem
Bolo mi odporucene koloidne striebro

lifesaver
17. jún 2020

@tinkarinka

Ahoj, máš právo sa rozhodnúť aj neliečiť sa odporúčanou metódou od lekára, aj keď pri odchode si mu predpokladám sľúbila či podpísala opak.
Bolo by fér ho aspoň nezaťažovať a nemíňať zbytočne termín pre iné čakateľky na vyšetrenie, ak sa budeš “liečiť” čímkoľvek iným, než ti bolo predpísané.

Je tu mnoho tém , kde si baby píšu, ako ťažko sa toho zbavujú aj keď ATB užívajú.

Nie, nič lepšie sa zatiaľ nevymyslelo, a ak nechceš v budúnosti zvýšiť percento svojej neplodnosti, alebo hroziacich predčasných pôrodov či potratov, je lepšie nasledovať rady lekára.

Prajem skoré uzdravenie.

olivia1425
17. jún 2020

@tinkarinka jednoznacne antibiotika ! Je velky problem.sa.toho.zbavit a este aby sa to nevracalo. Jed oznacne liecba aj partner..a pokial chces experimentovat alternativnou liecbou... toto svinstvo ked je v tele dlhsie sposobuje neplodnost
Nedat na lekara ale babske " recepty" to nieje nadcha

lius
18. jún 2020

2 krat ma liecili s atb, aj partnera, nikdy som sa toho nezbavila...tak som sa na to vykaslala, ved kolko vselijakych pliag mame v sebe, o ktorych ani nevieme....pokial by mi to vyslovene nerobilo ziadne problemy, tak by som to neriesila

lelluska
18. jún 2020

@tinkarinka Skús kvapky z prírodných vyluhov Joalis Mollicut. Zial neviem dať úplne adekvátnu recenziu, keďže som brala aj antibiotíká, ale tieto kvapky som užívala potom ešte preventívne aby sa mi to nevrátilo.

akinom0077
18. jún 2020

@olivia1425 / aj ja neznasam dobre antibiotika anarbia mi vzdy kopec problemov navyse ale ureaplazma? ina moznost nie je!