Ureaplazma a menštruácia

viktoria0402
12. aug 2020

Ahojte! 20.7. som bola na vysetrenie u gyn. a vysledky som mala zle. Nasli mi ureaplasmu. S partnerom sme snazili o babo. 3.8. sme zacali brat ATB a MS. by som mala dostat 7.8. Pred tym som robila test, keby nahodou. Ale bol negativny. A v piatok som nedostala ms. 3 dni mi meskala uz kedy som robila test znova, ale zasa negativny. Uz mi meska 5 dni a mam mierne bolesti v bruchu. ( na ureaplasmu som nemala ziadne priznaky, len som dozvedela ze mam, ked mi dosli vysledky)

viktoria0402
autor
12. aug 2020

@viktoria0402 Prepacte, doplnam este: Otazka by bola, ze moze mi meskat od ATB, alebo mozem byt aj tehotna len test mi neukazoval este?
Volala som na gyn. A mi vraveli, ze do tohto tyzdna mam pockat, ked mi nepride mam tam znova volat. Ale z druhej strany sa bojim, ked som tehotna, ze berem ATB

giuli
12. aug 2020

Antbiotiks ,ti mozu posunut cely cyklus...

nikaaa1982
12. aug 2020

ahoj, ak máš ureoplazmu, treba preliečiť aj partnera, on musí tiež užívať ATB a počas uživania nemôže byť sex, žiadny, až po opätovnom odbere sterz a negatívnom náleze u oboch. hlavne, ak sa snažíte o bábo

viktoria0402
autor
12. aug 2020

@nikaaa1982 Ano aj on bere somnou tiez, a nemame ziadny sex odvtedy, na to si davame pozor, chceme byt v poriadku. Dakujem za odpoved

viktoria0402
autor
12. aug 2020

@giuli dakujem!

ziabronozka
12. aug 2020

ak mas ureaplazmu vtedy je tazke otehotniet, treba sa preliecit obidvaja a potom skusat. Mohla ti ju posunut ATB, stres, teplo. Vseico, faktorov moze byt viac, ale nepredpokladam ze by to bolo tehotenstvo.

viktoria0402
autor
12. aug 2020

@ziabronozka Velmi pekne ti dakujem za odpoved! Jasne ze inac by som sa moc tesila keby to bolo tehotenstvo, ale teraz prvom rade je aby sme boli s frajerom v poriadku! Dufam ze aj malinke babo budeme mat potom! 🙏🙏🙏

severinav
13. aug 2020

@viktoria0402 tehotenstvo pocka, ak mas napriklad Doxycyklin co sa na urea casto pouziva, tehu by som neriskovala, dajte si pauzu preliecte sa a sup na to 🙂

viktoria0402
autor
13. aug 2020

@severinav V noci ma prekvapila ms, takze som sa tesila! 😊🙏 Mame doxyhexal 200mg na 20 dni. Presne tak, najprv nech je vsetko ok, a potom v klude sa mozeme snazit😊 Dakujem Vám!