Dobry den,bola mi zistena ureaplazma,uz davnejsie,a nejako sa stale vracia...alebo sa dobre neprelieci...sice si s priatelom davame pozor,s ochrannou,ale minule som mala pi sexe na druhy den krce v podbrusku a husty biely vytok. Niekde som citala,ze to moze byt aj tehotenstvo. Tak nemate niektora skusennosti s touto bakteriou pocas tehotenstva?
Tiez sa mi to zdalo ako nezmysel,ked som to citala. Ale tak,niektore veci su nevysvetlitelne 🙂
A mne este lekar povedal,ze hodnoty su velmi nizke,skor hranicne a ze keby som nemala priznaky,tak by mi ani atb nedaval.
@miriam1983 ja som sa tiez liecila na ureaplazmu..hrozilo,,ze nebudem mat deti..hnusna bakteria... ale so mnou sa zaroven musel liecit aj manžel,kedze je to pohlavne prenosne.. obaja silne lieky,a stale testy,a nastastie sme obaja zvitazili..
@domin9 horsie je,zene atb nezaberaju. Na vela z nich som alergicka a po tych vsetkych alergiach je uz moje telo voci mnohym rezistentne...
@miriam1983 aha.. no bez atb to je vazne tazke :( skus ist na biorezonanciu..
Ja som bola na plazmovom generátore RPZ 14, Ureaplazmy máš za 10 min preč, potom len 3 dni piť čaje na detoxikáciu - žihľavový, prečisťujúci.
@domin9 tam chodim. Ale zatial mi riesi creva a zaludok. Ty mas skusennosti s odstranenim pomocou biorezonancie?
Dobrý deň, dnes som sa dozvedela že mám ureoplasmu. Ja by som sa len chcela spýtať či môj doktor predpíše lieky mne aj manželovi alebo manžel musí ísť ku urológovi,
Ureaplazma môže skôr tehotenstvu brániť. Aspoň ja aj partner sme brali ATB, aby sme sa preliečili, lebo sa nám nedarilo otehotnieť. Inak je bežné, že prvé kolo liečby nezaberie. Nemyslím, že biely vytok a krce po styku sú príznakom tehotenstva.