ZŽienky, počas kojenia sa mi zväčšuje rozdiel medzi veľkosťou prsníkov a to dosť markantne, som z toho smutná a nešťastná. Nepáčim sa sama sebe. Koľko stojí úprava poprsia z kozmetických dôvodov? Vidno to aj v podprsenkd!!!!! :'( :'( kojim už takmer 9mesiacov mliečka už neni tak veľa prsia sú spľasnuté ten rozdiel je fakt veľký.
Ja by som asi pockala,ak este chces babo,lebo teraz zaplatis min 2000e a pri druhom to bude to iste.
Má prosím niekto záujem o bezplatnú úpravu poprsia na slovenskej klinike? Ide o promoakciu, uzávierka prihlášok je 7.8.2015.
Ja som bola v roku 2010 na mastopexii v BB. Je to modelacia prsnikov. Ja som mala tiez vzdy viditelny rozdiel vo velkosti prsnikov a nikdy ani nemali bohvieaky tvar. Cielom mojej operacie bolo prsia pozdvihnut a jeden prsnik zmensit na velkost toho druheho. Po operacii mi prsia pekne stali, ale ten rozdiel vo velkosti medzi nimi bol stale dost vidiet (aj ked nie az tak ako predtym). Do 1 roka mi tie prsia akoby zacali menit tvar. Uz nestali tak ako po operacii a rozdiel medzi nimi bol taky isty ako pred operaciou.