Prosím poraďte ako sa zbaviť totálne upchateho nosa ? Nemôžem sa ani nadýchnuť 😔 Kvapky do nosa uz nemôžem keďže som ich užívala celý minulý týždeň. Predvčerom sa nádcha vrátila a ešte horšia ako bola. Neznášam pocit upchateho nosa ale toto je extrem. Co by mi pomohlo ? Ďakujem
Ak je to klasicka nadcha, tak aj pseudoefedrin, napr. v Coldrexe moze pomoct.
@simsalabim ano klasická nádcha. Minulý týždeň som bola chorá cez sviatky ok no ako som sa vrátila do prace (Prievan, klíma) sa mi nádcha vrátila.
Ja som to iste a teda ja som si dala predpisat pamycon mam istotu, ze za 4 dni som fit, inac sa mi to natahuje aj tri tyzdne, mne tieto vsetky volnopredajne veci nezaberaju
@sabina_00 odporucam sadu na vyplach nosa prevarit vodu, zarobit hypertociky roztok a do obidvoch dierok. Účinne https://www.najlekaren.eu/clin-sin-med-irigator
Ja synovi ohrejem vincentku a do nosa kvapkatkom viackrat za sebou, kym sa neuvolni vsetko, viackrat do dna. Kym len inhaloval alebo som vystriekavala vincentkou v sprejivej flasticke, tak sa nejak ten nos neuvolnoval, ale to kvapkatko nejak zabera lepsie. Plus pod nos mu natieram eukalyptovu masticku, tak sa mu lepsie dycha.
@sabina_00 skuste navštíviť solnu jaskyňu, za mna je to TOP na choroby... Po 2-3 navstevach obdeň sme z toho vzdy vsetci vonku.. 🙂
@sabina_00 ahoj 🙂 ja som mala taký problém, že som sa 2 roky cez nos nevedela nadýchnuť dýchala som len ústami... 😪 no nasla som úžasné produkty, ktoré mi pomohli 🙏 a osvedčilo sa mi to aj po covide, kedy sa mi vďaka tomu čuch opäť vrátil 🙏 chce to pravidelnosť ale oplatí sa 😍 ak by si chcela vedieť viac, kľudne mi napíš správu 🙂
@sabina_00 antihistaminika, niektoré sú volno predajne a niektoré ti vie predpísať aj obvodný