Ahojte!Uz neviem co skusit… skusam rozne produkty ale nic nepomaha,akurat tak mam na tvari male vyrazky😩🙄… chcela by som sa opytat co pomohlo vam a co by ste odporucili na cervene flaky po akne a upchate pory? co pomohlo vam? Dakujem za skusenosti
Mam 25 rokov a v poslednej dobe taka problematicka plet..
Určite smer kozny lekár...ja som bola nedávno a dala mi nejakú robenu masť na akné a celkom sa to dobre hojí a to som mala katastrofálnu tvár
Vela robi strava, stres. Ak plet nebola stale problematicka, tak by som sa obratila na naozaj dobru kozmeticku. Poradi, pomoze, aj ako sa starat o plet. Treba dat tomu po navsteve kozmeticky a nastaveni rutiny nejaky cas, min 6 tyzdnov. Ak nepomoze, potom uz len kozny lekar
Ok,dakujem za rady
mne sa pleť po dlhom dlhom čase konečne zlepšila, keď som začala používať kyselinu salicylovú a niacínamid.. dajú sa nájsť obsiahnuté v produktoch alebo rovno ako sérum, ideálne niečo na prírodnej báze bez zbytočnej chémie.. aj na SK máme výrobcov 🙂 na fľaky vraj pomáha Skinoren (na predpis u kožnej)
je dobre sa kazde rano sprchovat a dat dole prach ako z tvare, tak z tela a vlasov. Ak mas jemnejsiu plet, tak kazdy den nove oblecenie. Vsade mraky prachu a je mozne, ze ti to nerobi dobre - nie je to u kazdeho ale. Niekto si da rano len Niveu a veselo si ide krasny zivotom 😀 Na pory pomaha odlicovanie mliekom. Nanesies, nechas posobit a umyjes. Micelarna voda nie je moc dobra.
Spravna starostlivost, neuvadzas vek, typ pokozky. V kazdom pripade, bud naozaj vyborna kozmeticka alebo kozny lekar.