Upchaté póry a červené fľaky po akné

9. máj 2022

Ahojte!Uz neviem co skusit… skusam rozne produkty ale nic nepomaha,akurat tak mam na tvari male vyrazky😩🙄… chcela by som sa opytat co pomohlo vam a co by ste odporucili na cervene flaky po akne a upchate pory? co pomohlo vam? Dakujem za skusenosti

ddaassuullaa
9. máj 2022

Spravna starostlivost, neuvadzas vek, typ pokozky. V kazdom pripade, bud naozaj vyborna kozmeticka alebo kozny lekar.

autor
9. máj 2022

Mam 25 rokov a v poslednej dobe taka problematicka plet..

katarina40
9. máj 2022

Určite smer kozny lekár...ja som bola nedávno a dala mi nejakú robenu masť na akné a celkom sa to dobre hojí a to som mala katastrofálnu tvár

ddaassuullaa
10. máj 2022

Vela robi strava, stres. Ak plet nebola stale problematicka, tak by som sa obratila na naozaj dobru kozmeticku. Poradi, pomoze, aj ako sa starat o plet. Treba dat tomu po navsteve kozmeticky a nastaveni rutiny nejaky cas, min 6 tyzdnov. Ak nepomoze, potom uz len kozny lekar

autor
10. máj 2022

Ok,dakujem za rady

eli_meli
10. máj 2022

mne sa pleť po dlhom dlhom čase konečne zlepšila, keď som začala používať kyselinu salicylovú a niacínamid.. dajú sa nájsť obsiahnuté v produktoch alebo rovno ako sérum, ideálne niečo na prírodnej báze bez zbytočnej chémie.. aj na SK máme výrobcov 🙂 na fľaky vraj pomáha Skinoren (na predpis u kožnej)

kittykat22
10. máj 2022

je dobre sa kazde rano sprchovat a dat dole prach ako z tvare, tak z tela a vlasov. Ak mas jemnejsiu plet, tak kazdy den nove oblecenie. Vsade mraky prachu a je mozne, ze ti to nerobi dobre - nie je to u kazdeho ale. Niekto si da rano len Niveu a veselo si ide krasny zivotom 😀 Na pory pomaha odlicovanie mliekom. Nanesies, nechas posobit a umyjes. Micelarna voda nie je moc dobra.