Nemali ste takýto problém?Ráno sa budím s upchatými dutinami,ale nemám sople,teda nádchu.Akoby som mala opuchnuté dutiny.Stane sa mi to hocikedy aj cez deň a akonáhle mi ostane teplo,okamžite mi opuchnú nosné dutiny a nedá sa mi dýchať.Na alergológii bolo všetko v poriadku,nezistili mi alergiu na nič.Pred 5 rokmi som s tým bola na ORL a tiež nič nezistil.Neviem si nijako pomôcť.Rozmýšľam zmeniť ORL,či iný niečo nezistí.
Ahoj,ja mam ten isty problem.v kuse som na kvapkach do nosa,to jedine mi pomaha.bola som na orl,dala mi ATB cyprofloxacin a kvapky nasonex,no vobec mi to nepomaha.tiez uz neviem co s tym robit...
@marca12 podľa mňa môžeš mať opakujúci sa zápal prínosových dutín
ja som mala non stop problémy s dutinami, presne ako ty píšeš a sem tam sa mi aj zapálili, tak bolesť hrozná. Poslali ma na alergo prvý krát nezistili žiadnu alergiu, ale dala mi spray do nosa a lieky. Potom mi opakovali a zistili, už ani neviem čo nejaké trávy a ešte niečo. Nie vždy to vyjde na prvý krát ani dcere nevyšlo hned až na tretí krát. A aj ked mám lieky, tak niekedy je dobre a niekedy otras, teraz posledný týžden sa zobudím a nemôžem nosom ani dýchať, pri tom sople žiadne. Skus sa pýtať ešte raz na testy.
@marca12 Ahoj, mm mal to isté. Aj mu rupli pre istotu lieky na alergiu a nic. Raz za cas sa mu z nosa doslova vykvapkala tekutina. Iba nähodou pri robení snímok mozgu si vśimli, že tam má cystu veľkú 1,5 cm. Tá cysta praskla vždy keď sa naplnila. Bol na operácii a odvtedy je v pohode.
Skuste si pohladat co je GSE roztok, som presvedcena, ze vam na upchate dutiny pomoze
@monkabr aj ja mam ten isty problem,co marca12 a zhanam presne tento GSE.no vsade vyrabaju uz len slabe koncentraty.ten povodny silny sa vraj uz nevyraba
Treba vyskusat naparovanie so solou z mrtveho mora. Kazdy den 5 minut. Ja som tak malej zachranila nosne mandle 🙂
@marca12 na alergu Ti naco vsetko robili testy??skus ineho orl.co Ti robili na orl?