Dobrý deň prosím poraďte čo je dobre na upchaté dutiny a suchý kašeľ.Už som zúfalá.Dakujem
@samuel10 suché teplo, tj "solux", teplé obklady na dutiny, veľa vlažných až teplých tekutín, ideálne nádchovnik, plucnik, materina dúška... difúzer, pripadne oleje do nosného inhalatora a čuchať čuchať čuchať. Skeptici neveria ale kvalitné a dobre zvolené oleje sú malý zázrak pri X chorobách.
@samuel10 bol si aj u orl?
@bielasovicka nie
@samuel10 bolo by dobre ísť nech ta vyšetrí. Ja som mala dlho tieto problémy a nakoniec mi na orl povedala dr. ze mam alergiu.
@bielasovicka aha jasné no pôjdem radšej v pondelok lebo som taká nesvoja aj do ucha my to vraža
@samuel10 aj ja som tak mala, plno kvapiek, sprejov, a všeličo možné som vyskúšala. No a nakoniec ze alergia......
@bielasovicka no veď uvidím teraz sú aj deti chore tak neviem a som len taká zahuhnana
@samuel10 jasné ved uvidíš čo ti povie. Držím palce 🌲
@bielasovicka som aj ja zvedavá.Dakujem za poradenie
Od vcera? Mna toto drzalo tyzden 🤯🤯
@samuel10 suche teplo solmucol morska voda olynth
Sntihistaminika alebo aescinna odpuchnutie slznic
Ja som to mala 3 tyzdne dozadu. Mali sme letiet a ja som ani hlavou nemohla pohnut od bolesti, ako mi to udieralo az do mozgu 😂 tu na koni som sa docitala, nahriat sol a dat ju do ponozky a prikladat na dutiny. Hlieny ozaj tiekli a rano ma nic nebolelo. Sice som mala este 2 tyzdne vsetko spuchnute, nosovy hlas, ale uz bez bolesti a bola som schoona fungovat.
@amelie2017 ďakujem vyskúšala som to a ešte aj dnes budem nahrievat.No ja mám zalahnute aj v uchu tak neviem.Asi zajtra sme doktor
Ako dlho? Aj ja som to mala, skoro tri týždne, nakoniec som to vzdala a lekárka mi predpísala Pamycon kvapky do nosa. Ale veľmi pomáha zvlhčovač s difúzerom, nakvapkám mätu, eucalyptus a hneď sa mi oveľa lepšie dýcha.