Únik moču u 26 ročnej

14. apr 2022

Ahojte. Mám 26rokov.. Som 2 roky po pôrode... Neviem ci to môže mať s tým nejaký súvis, ale keď cvičím, alebo keď skáčem na fitku na trampolíne, tak mi uniká moč. A pri tom nemám nutkanie cikať. Moc mam v poriadku.. Nemám ani zápal, ani nič iné. Vôbec neviem co to je ale hanbím sa za to. Mali ste niečo podobné?

rudolfko22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
14. apr 2022

je to zial relativne bezne a moze za to oslabene panvove dno - je dnes velmi vela cviceni alebo odbornikov na gynekologicku alebo zensku fyzioterapiu, ja som tiez chodila, kedze po porode som bola jak cicmanska cipka, diastaza, oslabene dno, ukazala mi ako cvicit 😃

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
staronova
14. apr 2022

Obávam sa, že bez zakroku sa toho nezbavíš. Cvičenie na panvove dno vôbec nepomohlo

rudolfko22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kornelies
14. apr 2022

Si velmi mlada na takuto diagnozu. Zabudni na behanie, skakanie a okamzite to ries u urologa. Vacsinou sa to stava, med zena ma velky plod a rodi sa prirodzenou cestou. Uz len za toto som vdacna, ze som porodila sekciou.

dominika155
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
15. apr 2022

Treba navštíviť lekára a podla toho ako veľmi je oslabené panvove dno zvoliť liečbu. Pokiaľ nie je svalstvo panvoveho dna moc povolené správnymi cvikmi od fyzioterapeuta by sa to malo dat do poriadku