Ahojte, som 5 tyzdnov po porode a este stale trpim unikom mocu. Viem, ze sa to casom samo upravi, ale myslela som si, ze po 5tich tyzdnoch to uz bude ok. Unika hlavne pri chodzi prip neviem zastavit pri cikani.
Ma s tym niektora skusenosti kolko bude trvat kym sa to upravi? Viete mi poradit nejake cviky?
Kegelove cviky na panvové dno....inak v skratke stále skúšať aj počas dňa ako keby zadržať moc pri cikani, chvíľu podržať a uvoľniť. K tomu si skús pozrieť nejakú správnu techniku dýchania. Prejde to, uvidíš 👍
@nikdenikto dakujem velmi pekne, kegelove cviky som robila aj pocas tehotenstva a vidis.. skusim byt teda trpezliva.. 🙂
@tanicka907 ja som to mala tiez. nerobila som nic.preslo to same.
@zuzka0605 pamatas si po akom case? Som bezkyna a cez tyzden som podbehla asi 10m a doslova som sa pocikala....
@tanicka907 este pockaj par tyzdnov ci sa to upravi. ja som to mala pri kychnuti, smiechu, a behanie-skakanie napr. na trampoline.
@zuzka0605 budem teda cakat, je to trochu deprimujuce… kolko si zena musi vytrpiet pocas tehotenstva a po porode …
@tanicka907 veru ani nehovor. mna to totalne sokovalo vtedy, vobec som to necakala.ale to sa vsetko utrasie.
Ja by som ti odporucila lasorove vysetrenie Mona Lisa Touch