Unavené nohy a pocit ťažoby

denisden
28. apr 2019

Zdravím už asi 5 dni ma bolia nohy (sú akoby ťažké) začalo to lýtkami a mám pocit že už to ide vyššie. Bolest je taka tupá, na lýtkach to boli aj na dotyk, hlavne zo spodu. Opuch nemám k teplota je ok. Nohy mám čisté bez žíl. Nejaké nápady, rady ? Ďakujem velmi pekne

lubik87
28. apr 2019

@denisden podobne som na Tom aj ja zajtra idem k obvodnému..mám taký divný pocit v pravej nohe boli lytko ,pod kolenom ,niekedy až hore ku slabine...rátam s tým že to budú asi žili takže pôjdem od.neho asi rovno na sono ..

lubik87
28. apr 2019

@denisden a napríklad pri probléme so žilami nemusia byť vôbec viditeľné žili ani metličky

eliska13
28. apr 2019

@denisden nemáš pred menzesom vtedy mám ťažké boľavé nohy nie opuchnuté.
Aj nedostatok magnézia to môže robit.skus si ich vysoko vyložiť
@lubik87 mňa tak bolela noha a lekár povedal, že mám stiahnuté svaly na nohách zo zadu hamstringy a naozaj to povolilo, keď som cvičila na skrátené svaly

eliska13
28. apr 2019

@denisden chod radšej k obvodnej neviem ako vyzerá zápal žíl, ale aspoň sono ciev by Ti mohli spravit odber krvi

denisden
autor
28. apr 2019

@eliska13 nemám pred menzesom.
Keď si nohy vyložim pomôže na chvíľu a dosť
Teraz mám mimoriadne náročný pracovný týždeň a ja neviem čo so sebou

lubik87
28. apr 2019

@eliska13 ja som celkom zvedavá ale už je to fakt dlhá doba ..masirujem , dávam si kúpeľ , mastim , cvičím a nič ..bodaj by to bolo len presilene....fakt je že nohy maximálne zatazujem celý deň stojím a také že vyložiť nohy počas dňa moc nehrozí..a tiež som tomu dopomohla váhou po pôrode ktorá stále ostala

heyoka
28. apr 2019

@denisden pozor môže to byť tromboza! Rýchlo k lekárovi..

denisden
autor
28. apr 2019

@heyoka trombóza na oboch nohách ?

sta0
28. apr 2019

@denisden skús doplniť železo + mne zaberá pri ťažkých nohách čaj na detoxikáciu, dá sa voľne kúpiť v obchodoch - má taký zelený obal Bercof Klember detox organizmu, chodíš po ňom trošku častejšie na wc, ale ja mám sedavú prácu a fakt mi pomáha. Ešte by Ti mohla pomôcť striedavá sprcha na nohy teplá/studená voda a samozrejme vyložiť nohy vyššie tak často ako sa Ti len dá. Ak Ti lekár zistí, že to je problém so žilami, mám jeden skvelý gél od firmy Just presne na problémy s ťažkými nohami a žilami, obsahuje extrakty z pagaštanu konského a naozaj pomáha, pre bližšie info kľudne napíš správu.

mpg
28. apr 2019

@denisden Možno by pomohol MOBIVENAL, ale lepšie by bolo ísť k obvodnej, čo by povedala, lebo aj krčové žily môžu byť aj zvonku nepozorovateľné, aj zápal to môže byť, aj zo stresu to môže byť.

lovasovaandrea61
28. apr 2019

Mna nohy boleli dost casto a uz niekolko rokov odkedy uzivam aloe berry nectar a natieram gelom MSM musim povedat ze nohy ma tak nebolia.Ak chytia hlavne vecerv noci ked ma chyti bolest natrem MSM gelom a do par sekund mam po bolesti

lenadka
28. apr 2019

@denisden ako prvá pomoc mi zaberal lioton gél dobre večer natrieť. Večer v sprche na konci nohy osprchovať studenou vodou.
Teraz užívam Flow'EN je to zložením podobné ako detralex, ktorý predpisujú lekári pri zápaloch žíl. Len ten môj je na prírodnej báze bez predpisu.

lenadka
28. apr 2019

@denisden tu je popis.
No na tvojom mieste idem k Dr. Kamoška mala napríklad iba opuchnutý členok vždy len ráno a bol to vážny stav na operáciu. Ak doktor poviem, že sú to iba unavené nohy pomôže ti to čo mne. Ja síce mám aj žily aké na operáciu to nie je, v podstate mi to zatiaľ moja liečba drží v dobrom stave. Dokonca ma nohy bolieť prestali.

lurosema
8. jan 2021

@denisden ahoj ja mam teraz ten istý problém, či ti pomohlo prosím a už vieš z čoho to bolo?