Únava - vyčerpanie

29. sep 2024

Ahojte už asi niečo vyše roka pociťujem neskutočnú únavu dokonca sa mi už stalo že prídem z práce ľahnem si spím až do ďalšieho rána kedy zas idem do práce a zaspím aj v práci na čo ma šéf alebo niekto z kolegov zobudí.. stalo sa to zatiaľ len 3x vo väčšine len nevládzem akoby som mala 200kg v horšom prípade držať otvorené viečka je problém viem že riešiť to po roku je vrcholne nezodpovedné ale nie vždy to bolo tak intenzívne a ja nemám rada doktorov myslela som že mi chýbajú vitaminy a bla bla googlila som brala som kadečo až nakoniec som sa odhodlala na odber krvi z ktorej mi absolútne nič nezistili.. neviem čo ďalej cítim sa pred partnerom hrozne mám pocit že si myslí že sa mi len nechce robiť je mi to samej trápne neviem si to vysvetliť

deti95060810
29. sep 2024

prečo tento stav neriešiš s lekárom...
môžu to byť aj depresie

tinkybinky
29. sep 2024

Ahoj 😊 mám jeden produkt z neho pôjdeš ako motorová myš 🐭 dobije Vám riadne baterky. Napíšte kedykoľvek 😊

aurinia
29. sep 2024

Patrala by som dalej...moze to byt depresia, štitna žlaza...čokolvek ...

cukroska
29. sep 2024

Tak neriešiť takú vec s lekárom, pretože nemám rada doktorov je veľmi slabý argument .A zaspať v práci pre mňa nepredstaviteľné! Môžeš byť rada,že si ešte tam. A evidentne nemáš ani rodinu o ktorú sa treba postarať či vládzeš,alebo nie. Môže byť za tým čokoľvek. Od nedostatok spánku v noci. Zlá životospráva. Cez den spiš a neskoro potom večer. Môže to byť aj psychické vyčerpanie,depresie čokoľvek. Keďže to to dosť zasahuje do bežného života a myslím aj pracovného tak to musíš riešiť .Ak teda nechceš prísť o prácu a ajno priateľa.Lebo áno veľa ľuďom to aj tak príde potom,rozmananá,lenivá..bohužiaľ každý si to môže vysvetliť po svojom.

cukroska
29. sep 2024

Alebo chudokrvnosť/anémia. To mi príde najskôr.
Ja som mala viac krát a bola som unavená nonstop. Nevládala som nič.Aj keďja som fungovala úplne normálne ,ale tiež stavy,že som ledva oči udržala otvorené 😅
Dopovala som sa kávou a uz keď boli krízy aj energeťák v nočnej.
Pripisovala som to nočným 12 tkam,častému budeniu v noci. Nie raz som spala ledva 2,3 hodinky v noci. Pred nočnou nikdy Vždy som cez deň fungovala a o piatej už vyrážala do nočnej.Ráno bolo aj 8-9 hodín kým som išla spať. Ale nikdy v živote som nezaspala v robote 😀 Brska som dlhodobo lieky a trochu zabralo. Ale ak tak je to tým ked ponocujem a málo spím Predsa dvanásť hodín makať c závode nebola žiadna sranda. A vecer3sa postarať este o domácnosť,deti.

margotka17
30. sep 2024

Možno ti chýba nejaký vitamín či minerál, čo ovplyvňuje tvoj spánok. Skús si preložiť doma inak posteľ, ale určite zajdi za lekárom.

hara_vara
30. sep 2024

lekár
nie diskusia ✌️

princezna_bosorka
30. sep 2024

@tinkybinky jj, a este vyprazdni penazenku. hnusny podvod

tinkybinky
30. sep 2024

@princezna_bosorka 😂 mladá pani vy ste pekné mimo👍