Únava po tabletkách Zinkorot

momalu
24. feb 2017

Ahojte idem si po radu.Dr.mi na kožnom napísala tabletky zinkorot na vlasy a nechty na príbalovom je napísaná dávka 1 tableta denne a ona mi dala 1 mesiac 3 denne,2 mesiac 2 denne a 3 len raz denne.Ale mám taký dojem že nemôžem po nich spávať,som stále unavená ....beriem aj železo a to zrovna znižuje vstrebávanie avšak neberiem to spolu vždy s odstupom aspom 2 hodiny.Máte niektorá skúsenosť?Rozmýšlam že to jednoducho prestanem užívať.Ďakujem za každý koment 🙂 M

denisa098
24. feb 2017

Ja si myslim ze je sprostost,brat taketo na vlasy,ked si prestanete davat na hlavu laky a gely a caste farbenie,zehlenie s ochranou,budete ich mat krasne,radsej by som si kupila sampon s obsahom panthenolu obycajny ani nemusi byt drahy.Ja mam vlasy po zadok,svoje a odkedy som na mateskej,netrepem si laky a farby stale na hlavu,neviem ani co je stiepenie koncekov a to mi rastu rychlo.Ak ma niekto vrodene,ze ma redsie,treba sa pozriet do zrkadla,zmierit sa,povedat si som kocka a co,pekny a sikovny strih u kadernicky to vyriesi.Pa

maxiva
24. feb 2017

A skusala si uzivat len jednu denne?alebo rano si daj zelezo a az vecer zinkorot...lebo zinok urcite pomaha na vlasy aj nechty

beboo
24. feb 2017

Mne ho kozna odporucila tiez - na akne, tiez vraj kludne aj 3 x denne ale tolko sa mi zda prilis vela, na akne samotny moc nepomaha, davam si 1 denne, na vlasy a nechty pomaha vyborne, a v kombinacii s C vitaminom je vyborny na imunitu, aspon teda ja tak kombinujem a vzdy zaberie ked na mna nieco lezie. Skus teda uzivat 2 denne a ak sa nebudes citit dobre tak ostan pri jednom, na vlasy je zinok naozaj ucinny. A tento jediny mne nerobi traviace problemy ako to bolo pri inych, aj pri nizsich davkach.

momalu
autor
26. feb 2017

@denisa098 ja to mam na nechty na spevnenie lebo som mala plesen na nich tak su oslabene,na vlasy si veru nedavam ziadne pripravky vlastne tuzidlo a lak obcas ale inak nic.ani nefarbim melir mozno raz som mala
@maxiva ano skusim znizit davku lebo sa mi to zda vela aj ked vraj ta 3 mesacna kura bude ozaj ucinna no uvidim
@beboo budem skusat dalej uvidim ako to bude pokracovat a znizim na 2 denne

pillipilli
26. feb 2017

@momalu mne to kozna tiez kaze brat len 1 denne,len to nejak zabudam ;)

zzuziicka48
31. okt 2017

Ja uz neviem co by mi pomohlo na vypadávanie. Padajú mi 6ty rok a posledného pol roka extrémne. Mam od kožnej zinkorot, beriem ho mesiac, viem krátka doba ale nemyslím si ze mi to pomôže :(, mam vypadane rohy, lisiny no hrozne :(