Ahojte som 2 týždne po pôrode a som neskutočne unavená. Mám už dieta takže sa nezastavim plus novorodenec, domácnosť. snažím sa si cez deň sadnúť ľahnúť no ťažko. Viem že niekedy svokra porodila a išla na pole no ok. Manžel pomaha no aj rak je toho veľa. No ja som tak unavená že by som plakala. Ľahla by som na zem a spala. Po nociach mám zimnicu plus tá unava. Dokedy je to normálne takto sa cítiť? Je to neskutocna unava.
určite sa nehanbiť požiadať o pomoc rodinu , babky .... je toho na teba veľa .
určite to železo chýba ja ho mám málo aj tehotenstve
@biglovemom môžem brat železo keď dojčím?
jasné že môžte aj v liekoch na podporu dojčenia máte železo napr. femibion 3
Železo jednoznačne
V nemocke nespravili krvy obraz? No nvm..mne davali aj na doma zelezo. Skus aspon volnopredajne doplnit. Urcite pomoze. Plus,pytaj pomoc.. Nie kazda a po kazdom tehotenstve je fit a plna energie. U mna je to tak,ze 2m ficim na adrenaline a az potom spomalujem. :D
No ja byt tebou tak pre istotu skočím k dr, či za tým nie je niečo viac. Únava je asi normálna ale triasky po nociach si veru nepamätám.
Zelezoooo
Tiez si pamatam na tie zimnice v noci, triasla som sa, vraj hormony, ale isto to bolo aj z unavy. Pominie to sj same 🙂
Och tu unavu si pamatam…ani zaspat som nemohla, taka som bola unavena. Zelezo so daj skontrolovat. Babatko nespi cez den? Skusaj fakt spat vzdy, ked zaspi ono. Po takych 2-3 tyzdnoch zacalo nase sieta spavat v noci 4 hodiny vkuse, to bolo ako sen😊. A velmi mi pomohlo nastavit kojenie a dieta na rezim den/noc, aj ked to slo pomalicky az okolo 8.-9. tyzdna.
Domácnosť bokom, fakt len nevyhnutné a to aj manzel nech pomoze. Obed kľudne objednať alebo navarit na 2 dni, pripadne do mrazáku aspon porciu dat. Vela vela tekutín. No a cez den spat/lezat kedy sa len da. Vitaminy doplnit a pestra strava teda. Una islo aj sladke zo začiatku velmi, telo si pytalo
6 tyzdnov po porode treba zelezo,casto aj dlhsie..
Železo 🙏
Daj si pozriet zelezo😊 vela zien ho ma nizke po porode.