Ahojte, mala som covid.. Priebeh taký horší, včera som po 3 týždňoch nastúpila do práce ale cítim že ešte nie som fit.. Stále cítim niečo na prieduškách, pokašliavam a veľmi rýchlo sa unavím.. Mali ste to niekto takto? Po akej dobe ste boli úplne v poriadku..
Pred covidom nikdy nikot nebol unaveny ? 🙂 Nie ja som to tak nemala, mam lepsiu kondicku ako kedykolvev predtym. Hybem sa na slnku, otuzujem, jem zdravo a vyhybam sa TV a radiu, kde chrcia nieco o nejakej pandemii. Zo zasady sa vyhybam noseniu nahubku, pretoze si nemyslim, ze to prospieva imunite. Dusite sa a potom sa cudujete, ze vas dusi !
Vsetko je to individualne. Proste niekto nema po covide nic a niekto veru pocituje takuto unavu. Moju mamku drzala takato unava v podstate skoro este mesiac po covide
@viera1107 po sporte treba kvalitnu regenraciu, inak nas dobehne vsetko. ja som si nasadila vyssie davky askorbanu sodneho, mne to pomohlo, ale to neradim nikomu, len konstatujem, co bolo u mna. Zdravie a telo je jedna velka a nesmierne komplikovana skladacka, casto nenajdem pricinu, vidime len nasledok.
@weggie vies ako som byval unaveny prve tyzdne? Ze z postele na wc a lahnut si, lebo ma to unavilo. Ist sa k stolu do kuchyne najest a potom unaveny lahnut. Osprchovat a unaveny si lahnut ... Alebo potom vonku hodinova prechadzka a pocas nej prestavky na oddych, lebo som proste nevladal. Toto som fakt pred kovidom nikdy nemal. V karantene som prespal celu noc a 2/3 dna. A to som nemal takmer ziadne dychacie problemy, len proste unava.
Ja som uz cca 8 mesiacov po a stale niesom fit
@viera1107 to mas celkom ok, ocino sa po 3 tyzdnoch v nemocke vratil domov koncom januara a do roboty bol schopny ist okolo Velkej noci.....a aj to sa stazoval, ze nevladze vyskocit na naves ako predtym (sofer z povolania) a musi si nosit maly rebrik, ze si ho sam nedokaze zaplachtovat, zadychany bol hned...
Môj 15 ročný syn dva mesiace po covide stále unavený 🥺
@viera1107 prosím ta, keď si mala kovid predpokladám že si bola na pandemickej pn a keďže si nastúpila po troch týždňoch nemusela si sa po skončení karantény, po desiatich dňoch, dávať na normálnu pn alebo niekde to nahlasovať? Či si len na začiatku začala pandemicku pn a po troch týždňoch ju ukončila?
Ja som mala covid koncom marca a trval mi celý mesiac, s takým mierne ťažším priebehom. Následky čo sa týka únavy, pocitu že mi sedí niečo na pľúcach a ťažkosti s niektorými jedlami dodnes. Pomaly sa človek vráti do normálu, chce to čas 🙂
@viera1107 Unava este tak mesiac, mozno aj dva. A to som mal skor lahsi priebeh.