Ahojte.. pred cca mesiacom mi zacali prve priznaky covidu a priebeh taky stredny len sa dost tahalo dokopy asi 3 tyzdne..
pred 2 tyzdnami som zacala chodit do prace po karantene ale asi tyzden ma trapi neskutocna unava.. vstavam o siestej v praci musim byt pozorna a pijem 2 silne kavy a i tak som stale unavena zaspavam na nohach a vecer o 8 od vycerpania zadriemem.. dost mi to znemoznuje aj cvicenie aj sa celkovo necitim v dobrej nalade a cez vikend ked som skusila dat telu kolko potrebuje tak som spala 12 hodin :D
je tu niekto kto ma podobnu skusenoat?co vam pomohlo resp kedy to zmizlo? Dakujem
♀️ my si tiež prechádzame 2 týždeň covidom, tiež mám pocity únavy, vyčerpania. Ráno vstanem horšie unavená, než som išla spať. Ale našťastie som objavila
bylinný olej s vysokým obsahom kanabinoidov tzv. fullspektrum. Používa sa na podporu psychickej kondície, správnej funkcii imunitného systému, normálnu činnosť nervovej sustavy, zlepšuje podporu spánku a celkovej harmonizácii organizmu, fest mi to pomáha sa dať dokopy.
Celkovo sa cítim lepšie
je to bezny stav a co aj mam znamych kludne 2-3 mesiace unava trva
Aj ja sa citim unavene... :/
Ahoj ak môžem doporucit určite prírodné kapsule, aj mne osobne pomohli sa dať dokopy po covide
Ja som bola po covide tiež ešte dlho unavená. Berieš ďalej vitamíny? Ak nie, odporucam ich brat naďalej a taktiež skús nasadiť magnézium