Ahoj. Som 6 deň po sekcii, ale už doma. Malého mám v inkubatore mal 1830g a narodil sa predčasne. Ale momentálne som tak strašne
unavená, že nevládzem nič, ani sa pomaly postaviť. Krvný obraz 108. Mali ste niečo také? 🙄
@kika541996 ano, po sekcii je to uplne normalne je to obrovsky zasah do brusnej dutiny. Oddychuj, maly ta bude coskoro velmi potrebovat.
Áno, je to normálne, si po veľkej operácií v brušnej dutine (čo sekcia je) a navyše predpokladám, že si v psychickom strese, takže únava je na mieste. Je to obranná reakcia tela. Poddaj sa tomu, počúvaj svoje telo a teda veľa oddychuj. Drž sa 🙂
@kika541996 áno je to normálne...oddychuj čo sa dá, spinkaj čo to dá aby si sa čím skôr dala do poriadku 🙂
Ja som 3t po sekcii, nemam ziadnu extremnu unavu, mozno je to tym ze (nastastie) sme s babatkom doma a clovek sa proste musi premoct a postarat sa. Pri inej gynekologickej velkej vaznej operacii som bola ale totalne KO a spala som 20h denne asi este 2 tyzdne po, vtedy som sa ale samozrejme nestarala o babatko lebo to nebol porod.
Na tvojom mieste, ked sa este nemozes starat o maleho by som spala cele dni, nech si poriadne oddychnes. Ono sa to nezda ale je to obrovsky zasah do tela a chce to nejaky cas na regeneraciu.
@kika541996 máš za sebou pôrod.
Únava je normálna..oddychuj