Môže mi zubár pichnúť injekciu na umrtvenie keď beriem egilok nonstop mi totiž preskakuje srdce a ešte k tomu mám na sebe aj neviem z čoho alergiu na to beriem loratadine. Myslíte že môže tu injekciu?
@unicornlady ja sa len bojím že čo ak mám niečo vážnejšie ako extrasystoly
@unicornlady a tá alergia by nemala vadiť či? Neviem z čoho som sa tak riadne vyhadzala alebo nie som alergik
Doteraz ti injekciu nedával zubár? Či vtedy si lieky na srdce nebrala?
Prípadne zavolaj kardiológovi. A u zubára sa tiež spýtaš.
( ja mám lieky len na štítnu žľazu, a pri nich to nemá vplyv. Hoci štítna žľaza ovplyvňuje činnosť srdca, ja to mám relatívne v norme)
beriem egilok,povedala som zubárovi,žiadny problém
@unicornlady doteraz som ho nebrala len v poslednej dobe mi nonstop preskakuje srdce a je mi pri Tom nevoľno od srdca plus vyššie pulzy tlak mám v norme kardiológ má zrušil nech si to nevšímaj a len nasadil tabletky
Sú anestézie ktoré neobsahujú adrenalín, ak lekár vie ze beriete lieky na srdce má na karte poznačené ze akú má dávať, vždy sme všade veľkým červeným písali ci na kartu alebo v PC lieky alergie a ak akú anesteziu dávať. A väčšinou sme sa aj pýtali či náhodou nie je zmena zdravotného stavu ale väčšinou sami pacienti vraveli keď bola nejaká zmena.
Na toto ti odpovie najlepšie doktor.
Keď som mala predošlého doktora a ten používal iba tú injekciu, čo sa dáva hlboko do zuba, ten sa ma pýtal na srdce.
Tento nový, neviem, či sa ma na prvom stretnutí pýtal.
Ale on pred vŕtaním nepichá tú injekciu hlboko, čo to polovicu tváre znehybní,
ale vpichne zopár vpichov a umŕtvený je len ten zub, ostatné časti tváre normálne cítim.
(takže tieto jemné vpichy, to sa mi nezdá nebezpečné na srdce, ale nie som doktor)