Ahojte,nedávno nám odišiel do neba rodinný zmámy,ktorého som osobne viezol k obvodnému z dôvodu bolestí chrbta.Keďže bola u ňho i ťažká podvýživa z preliečených hlíst a nezisteného zápalu,obvodný zavolal hneď sanitku z dôvodu vyšetrení.Vedeli sme,že ostane v nemocnici,ale vyšetrenia nič vážne neukázali,prasknuté 4 stavce,krv v poriadku CRP 19 .I napriek tomu známy 65 r. po 17dňoch v nemocnici. s vývodom na moč plienkou zomrel,ževraj na trombózu z kanyly?je niečo také v nemocnici možné,veď tam dávajú lieky na riedenie krvi.Som nejako z toho mimo, k lekárovi po svojich,od lekára v truhle.
@nety19 najskôr pravdu nezistis , z vlastnej skúsenosti..budú sa vyhovárať na čokoľvek a ešte zo seba urobia hrdinov.
@nety19 automaticky na riedenie nedávajú či? Si si v tom istá? A inak aj moja známa takto šla do nemocnice na plánovanú OP a po pár dňoch žiaľ zomrela tiež na trombózu ale na riedenie nič nedostávala
lekari pacientov cielene nezabijaju. pan bol tazko podvyziveny, 4 zlomene stavce, zapal, zjavne nebol zdravotne fit. niekedy sa stav zhorsi uz len kvoli psychike, ked je clovek v nemocnici, opusti sa a nebojuje. cakame od lekarov zazraky, no je nemozne, aby pomohli kazdemu a vedeli vsetko .... umrel nam teraz kolega, mlady, len chore srdce. liali do neho hadam 200 druhov liekov, mal zapal, no nevedeli najst, kde je problem. bol to znamy, doktori ozaj robili nemozne, no skratka niekedy nestaci nic.
@nety19 z toho, čo píšete, išiel do nemocnice v evidentne zošlom stave. A verím, že v nemocnici urobili všetko, čo mohli.
Toto budú zase komentáre...
@nety19 v prvom rade úprimnú sústrasť. Podľa informácii, ktoré si napísala, až tak dobre na tom nebol. 4 prasknuté stavce bez ťažkého úrazu, podvýživa a následne úmrtie na trombózu zaváňa onkologickým ochorením vo vyššom štádiu. Žiaľ, nie som si istá, či by boli schopní v nemocnici za 2 týždne úplne zistiť, čo bolo príčinou zlomenín a podvýživy. Ak má rodina akékoľvek pochybnosti o správnosti poskytovanej zdravotnej starostlivosti, je potrebné sa obrátiť na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Odpoveď možno bude v pitevnej správe. Dúfam, že sa tebe aj blízkym pozostalym podarí rýchlo vyrovnať so stratou. Všetko dobré prajem.
Nezistili nic vážne? Bolesti chrbta, prasknuté 4 stavce, ťažká podvyziva,zápal-teda infekcia v tele, musel mať vývod z močového mechúra.... Nie, to nie je vlastne vôbec nič vážne 🙈
Zazraky ani v nemocnici nevedia robiť, je možné, že mal nejaké ochorenie, o ktorom ste vôbec nevedeli, alebo ani on - tipla by som to na nejaké rakovinové ochorenie s rýchlym priebehom. Z dôvodu hlist zdravý človek nebude hneď podvyziveny, to by musel mať 5metrovu pasomnicu.
Takže s jeho zdravotným stavom určite nebolo vserko v poriadku.
Zrejme bude urobená pitva, ktorá zisti príčinu úmrtia.
Nic vazne? Skutocne? Och boze
si si istá, ze mu nebolo nic vázne? s tymi dg pre ktore volal mudr sanitku boli by som povedala, ze to bolo dost vázne. Preco ste ho nechali dojst do takeho stavu?
@stellarstar ak ides na planovanu operaciu, dostanes injekciu na riedenie krvi pred operaciou, aj po operacii. Cerstva skusenost.
@dankuk tak ja mám poruchu zrážanlivosti krvi a pred OP som fraxik nemala až v deň OP
V nemocnici je možné všetko, však vieš. Chlapec, ktorý zomrel na zápchu, vyoperovane zdravé oko, našlo by sa toho aj viac. Inokedy robia skvelú a úžasnú prácu, ale bohužiaľ nie vždy.
@sickynickyobsadene presne aj môj ocino takto odišiel... Do nemocnice po svojich a .... Lekári nám nevedeli nič vysvetliť vlastne bocili od nás utekali pitva ukáže a ukázala veľké h... Úplne od veci tam bolo a presne ruka ruku drží hold naše zdravotníctvo česť výnimkám
@sisy27@priasiatko30 Ste sa teda do nej pustili !!! Tlieskam Vám...Ja autorke verím, že sa čuduje a je z toho zničená, že zomrel....Bože trošku empatie!
Osobná skúsenosť...moja mama išla do nemocnice po svojich z nemocnice v truhle...lekárovi, kt mi to "citlivo" oznámil som povedala veď bola v poriadku a on na mňa vyblafol ako v poriadku veď mala nádor v žalúdku a zlyhalo jej srdce!
Lenze ja som ju v nedeľu videla smiala sa, umyla si vlasy tešila sa, že možno to bude fajn...ale nebolo pondelok zomrela...Ano bola chorá, ale my sme verili, dúfali, že sa vráti k nám
..áno..v nemocnici je všetko možné..pacientom s nízkym cukrom cukor znižujú,odvodených pacientov odvodnuju ešte viac,pacientom so zlou zrazanlivostou krv riedia,pacientom s nízkym tlakom podajú tabletku na vysoký tlak a ako čerešnička na torte dokážu zameniť pacientov na vyšetrenie
.. každý večer dostanú do dlane za hrsť tabletiek,aby v noci spali a neotravovali..
@dievcacitajucelist Tiez pozeram ako puk kolko empatie…, autor truchlí za blizkym clovekom, este je v soku, pravdepodobne vo faze hnevu. Jeho reakcia na smrt blizkeho je norme, co sa nedá povedat o niektorych reakciach tu…
@whatever1 mne je luto co sa mu stalo,ale napisat ze bol podvyziveny po hlistach,zlomene 4stavce, s vyvodom a spojit to s tym,ze nic vazne,je pre mna nepochopitelne. Takisto ako tu niektore pisu o lekaroch akoby to boli vrahovia rad radom.
@dievcacitajucelist vies, spomenula som si na pripad , ked pred rokmi kolegyna, mlada baba, 2 male deti, na silvestrovskej lyzovacke odpadla - zbehli s nou na urgent do regionalnej nemocnice, tam sa zistilo, ze ma akutnu leukemiu a ona do druhehi dna umrela. este v tren den volala kolegovi s placom, ze jej davaju par tyzdnov zivota, prevazali ju na vyssie pracovisko, no ona to asi ani psychicky nedala ... na pohlad zdrava baba plna zivota a smrtelna diagnoza o ktorej nevedela do poslednej chvile :( a pribuzny mlady chalan 30r, umrel jednej noci na mrtvicu. ani rychla nestihla prist.
@ukulela aj nasa suseda tak zomrela. Utorok sme boli u svokry,bola tam s nami,spievala a smiala sa. V piatok zomrela,rano odpadla a previezli ju do nemocnice,rakovina o ktorej nevedela
@petulda333 asi by sme si to nemali pisat, lebo taketo priklady mi robia zle :(
@nety19 lieky na riedenie krvi sa nedávajú automaticky každému pacientovi len z dôvodu zavedenia kanyly. Na jednej strane viem ako často sa niekde menia kanyly, na druhej strane pán podľa opisu nebol v práve najlepšej kondícii (crp 19 zo zápalu neznámeho pôvodu, 4 prasknuté stavce, bol podviživený z parazitov!) ako a kde ten človek doteraz žil?
@ukulela aj mne to nerobi dobre,ale niekedy je treba ukazat aj takuto stranku. Lebo vzdy ma zarazi,ako po smrti niekto povie,bol zdravy/a ,vysmiaty atd. To ale nemusi byt pravda
@ahhola neidentifikuj nikoho verejne
@prasiatko30 som dala rodné číslo?