Umelý spánok

mata0410
11. apr 2024

Drahy lezi v umelom spanku po tom co sa mu zastavilo srdce. 10minut ho ozivivali. V utorok mu prestali davat omamne latky a on sa stale nezobudil. Je to normalne? Alebo mam ocakavat ze sa mu poskodil mozog tak preto stale spi?

doriiis
11. apr 2024

Alebo upadol do kómy.Opytaj sa lekara

danniiee8
11. apr 2024

Ahoj, prebúdzanie môže trvať rôzne dlho ale najlepšie by bolo sa spýtať jeho lekára, on najlepšie vie akú liečbu mu dávali a koľko štandardne trvá prebudenie z daných liekov a hlavne pozná jeho zdravotný stav, výsledky vyšetrení.
Držím palce aby bol čím skôr doma 💞

klip0
11. apr 2024

Neviem poradiť ale veľmi vám držím palce

rozculena
11. apr 2024

prebúdzanie môže trvať aj mesiac.Google vie všetko.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/3687-rozdiel-...

mata0410
autor
11. apr 2024

Lekari sami dufaju, ze sa prebudi jeden den mi vraveli ze do dvoch dni a druhy ze kolko bude treba ale vcera uz reagoval na bolest.

macekovam
11. apr 2024

@mata0410 10 minút nie je dlho... Môže byť ze mu prestali podávať analgosedaciu ale môže byť ze sa budil do nepokoja a tak mu pred tvojou návštevou podajú lieky ktoré ho upokoja... Ak je stále ventilovanytak by počas toho nepokoja mohol vytiahnuť kanylu... Tak to riešia takto..

kiki68
12. apr 2024

@mata0410 skus my vela citat a hovorit ked to ide. Vraj ludia pocuju v tom stave, ze je to vedou preukazane, ze tento zmysel nam uplne neodide. Vsetko chce cas, drzim palce

danniiee8
12. apr 2024

@kiki68 to je pravda, ja keď som bola ako návšteva u nás na jis a rozprávala tak vraj začalo biť rýchlejšie srdiečko, to som si ani nevšimla ale kolegyne áno 🧡