čaute, neviete mi niekto poradiť nejaké dobré očné kvapky resp. umelé slzy priamo na kontaktné šošovky? Vyskúšala som strašne veľa druhov šošoviek, až som sa vrátila k tým čo mi predpísala očná lekárka, ale stále mám pri ich nosení pocit suchého oka. Mám kvapky Systane, ktoré sa kvapkajú pred aplikáciou šošoviek, ale ja potrebujem nejaké dobré aj na kvapkanie keď mám šošovky v oku Viac ako 8 hodín s nimi nevydržím. Nemôžem si ich stále vyberať. Prosím poradte ak viete. Vďaka
Ja som si tiez kvapla roztok ci kludne aj umele slzy ked som mala sosovky v oku. Asi tie co nosis teraz nie su najvhodnejsie ked mas vysusene oci
Ahoj ja pouzivam Refresh alebo Optive, oboje sa mozu kvapkat aj pri nasadenych sosovkach 😉
Ja si už dlhodobo kvapkám ocutein kvapky, tie mi pomáhajú... Sú na suché a unavené oči a môžes kvapkať aj na šošovky ;)
ahoj ja mám tiež systane konkrétne systan ultra a kvapkám si ich aj počas dňa ked mám šošovky
ahoj, ja som tiež vyskúšala rôzne značky, ale najviac som spokojná s ocutein kvapkami, ktoré môžeš aplikovať priamo na šošovky. Ale ako hovorí puffu možno je to naozaj zlým výberom šošoviek, skús s väčšou priepustnosťou vzduchu, ja používam acuvue oasys hydraclear tie mi sadli jak uliate, prekonzultuj hlavne s očnou 🙂
ja som pouzivala priamo roztok na cistenie cociek 😀 teraz mam take co sa nosia nonstop den a noc a oko mi nesusi takze ich nepotrebujem ..obcas sa rano po prebudeni stane ze mam suchsie oko- ale staci sa umyt vo vode a prejde to ..