Posledný mesiac som chodila na rehabko po úraze. Babenky čo ste chodili, dali ste na konci sestričkám niejakú drobrosť?
To je na tebe,ak si bola fakt spokojná so starostlivosťou a myslíš že si zaslúžia ,kľudne daj.Ake neber to ako povinnosť.Oni dostávajú za svoju prácu plat .
Ked synovi skoncili rehabilitacie po uraze (chodil tam 8t 2x tyzdenne), dala som im napiect pagaciky. Nemam rada a neuznavam "uplatky" lekarom, no tieto kocky tam boli tak uzasne a ludske, ze sa mi ziadalo im nieco dat.
Nie...je to ich práca. nerobia ti milodar....tebe kto čo dá?
Nechcem dávať úplatky, len som si myslela že by sa niekto možno potešil domácemu pečenému čaju a pod.
Možno som úplne mimo...
Nie, ale väčšinou babky nosia čo som si všimla, nedalo sa nevšimnúť tie darčekové tašky 🙈 a za plachtou to je pre vás, a potom to handrkovanie nie nie vezmite, nie nie 😂 mne je to trápne sa takto doťahovať a na silu to strkať z ruky do ruky a nikdy nevieš ako to druhá osoba vezme. Už som počula kade čo. Beriem to tak, že je to ich robota za ktorú sú platení, ani mne nikto nenosí šampus či bonboniéru do práce.