Dobrý, dnes ma sestra nechtiac udrela krytom na mobil po hlave..velmi ma to bolelo...myslite, ze budem v ppriadku ?
prosim ak mozte poradte. ďakujem.
PS: krytyku by som nerada. 🙂
Neboj sa s krytom na mobil ti urcite nemohla ublizit.to by ta nim musela dobit aby ti ublizila.
No na tvojom mieste by som nic nezanedbala🙂 Mala by si supom bezat k lekarovi, nech ti da ziadanku na rontgen, najlepsie aj k neurologovi, nech ta posle na CT mozgu. Nikdy nevies 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara432 no ja by som bola opatrna tiez, ved vidim, ze nasledky sa uz prejavuju....v pravopise..... 🙄
baby ved jej tak nenakladajte 😀 neviem sice kolko mas rokov ale nemyslim ze by sa ti nieco mohlo stat 😀 ale dospela zena by sa taketo nieco neopytala 🙂 ale kazdopadne drzim palce 🙂 aby ta tu zienky neukamenovali 😀 lebo taketo otazky su tu skor na smiech ako vazne debaty 😀
no záleží kde ťa to zasiahlo, keď do spánku a to ešte stále bolí.... neviem, neviem, raz som tam dostala ranu a som nemohla dobre spávať cca.: 2 týž.
@sara432 "krytyku" to nemyslíš vážne?
@janulka1802 nemaj jej to za zlé, dostala krytom na mobil do hlavy... 😉
@doty1 aha, beriem späť, ja tak neprežívam gramatiku, nie som tu od toho, aby som niekoho opravovala, ale niekedy neverím vlastným očiam, aké sú tu skvosty
Ach jaj, neskoncili uz prazdniny?
ten kryt mohol byt aj diamantami vykladany a take su tazkeeee....
Ďakujem za vase odpovede a za ten pravopis sa ospravedlnujem, myslím, že sa každý mýli.
som v poriadku a opýtala som sa slušne tak prosím nestrašte ma.
@obsadenemeno
nebol taký určite..prosím nerobte si srandu.
@sara432 joj, moja, sak smiech je zdraviu prospesny....aj uraz hlavy moze vyliecit.... 😀
Ma len jednu chybu.a opytat sa moze kazdy co chce.tiez si myslim ze autorka prispevku je mladsia a neraz sa dospele zeny pytaju este horsie nezmysly.
sara432 neboj nebude to nic vazne
@obsadenemeno
to je pravda treba sa zasmiat, ale nie je uraz ako uraz možno som si to iba namýslala, ze je to niečo zle. 🙂
@sara432 jasné, že budeš, určite to nie je nič vážneho