Úder do prsníka

lukihomamina
26. mar 2014

Ahojte baby,
všimla som si, že sú tu viaceré diskusie na tému "prsník", mňa by však veľmi zaujímalo, či niektorá z Vás má informáciu, či môže z úderu (teda nie jedného ale viacerých) vzniknúť nejaká neplecha (nechcem to hneď nazývať rakovinou). Môj synček, aj keď si dávam na prsníky pozor, ma často do nich (nechtiac) udrie alebo kopne (ked sa bláznime alebo podobne). S jedným prsníkom mám už dlhšie problémy (som sledovaná naň) zatiaľ sa však nič onkologické nepotvrdilo a zhodou okolnosti ma pred 3 dňami do neho dosť silno buchol a stále to dosť bolí. Tak mám trochu obavy. K lekárovi ísť mi príde ešte skoro. Nemáte podobné skúsenosti?

majka777
26. mar 2014

Hrcky mozu vzniknut aj zo silnych uderov, ale netreba sa plasit...len si treba na to davat pozor.

babulka82
26. mar 2014

@lukihomamina ja som mala hrčku pomohi mi kvapky gynex

edermina
26. mar 2014

ráz nešťastnou náhodou som sa nechtiach buchla do prsníka a bola tam modrina a dávala som si tam octanovú masť. A pomohlo mi to. To isté sa stalo aj matke a jej to pomohlo. Ani krvácanie z bradaviek nič. Prehmatala som si tam a bola tam neviem čo to bolo asi z modriny taká hrčka. Ale po čase to zmyzlo samo o seba. A po čase už tam nebolo nič. Frajer mi stále prehmatáva prsia a nič nenahmatal, tak super.

zaxinka
29. júl 2017

Dobrý deň, ženy, chcem sa opýtať. Dnes som bola na turistike a používam kvoli kĺbom trekingove palice a jednou som si pri zlom stupnuti udrela do prsníka nad bradavku. Bola to ostrá palciva bolesť, ale nič tam nie je, ani modrina, bolo to po tom červené asi pol hodiny, už to zmizlo. A citlivé na dotyk. Myslíte, že môžu byť nejaké následky? Lebo prsia mám dosť oslabené. Vďaka za odpovede.

erickatt
29. júl 2017

@zaxinka treba to chvíľu sledovať a spomenúť ženskému.