Učiteľky v škôlke - choroby

13. júl 2022

Tie, ktore pracujete v skolke byvate casto chore?
3 r pracujem v skolke a neviem kolke ATB.Som z toho frustrovana.Myslela som si, ze prvy rok si zvyknem, ale nic sa nemeni.Mam pobehane ORL imuno chvilu som brala lieky na podporu imunity, ale nic nepomaha.
Bolest usi, anginy, z vyteru vsetko co len moze byt.
Otuzujem, beriem vitaminy

fajnova
13. júl 2022

Nikdy som nebývala tak často chorá, ako keď som robila v škôlke. Pomaly každý druhý týždeň.

ava11
13. júl 2022

Ja som brala ATB naposledy niekedy v škôlkarskom veku 🤷🏻‍♀️ Vôbec nebývam chorá, max 1-2x do roka ma dva dni pobolieva hrdlo a to je celé. Teplotu som nemala roky rokúce. Ani grcačkové/hnačkové epidémie v škôlke sa ma nechytili. Dokonca covid od dcéry som nedostala, pritom spala so mnou dva týždne v posteli, lebo mala teploty.
Ale u nás v škôlke žiadna moja kolegyňa nebýva chorá, fakt roky nikto nebol na PN.
Tip ale bohužiaľ nemám, nič špeciálne pre svoje zdravie nerobím, zdravo sa nestravujem, nešportujem, vitamíny beriem veľmi sporadicky C a D. Asi to je v dobrých génoch, mama je tiež učiteľka a tiež nebýva nikdy chorá.

benit
13. júl 2022

Ja som tiez takto nastupila po materskej k prvakom a to boli vkuse 3 roky anginy. To som sa davala 2 ttzdne dokopy a 3- 4 dni ok a zasa. Vybrali mi mandle a odvtedy mam pokoj.