Účinné lieky na spanie

23. dec 2021

Poradte dobre a hlavne účinné lieky na spanie

cubo2
23. dec 2021

Brat lieky na spanie je cesta do pekla.. Treba zacat riesit pricinu, preco zle spavas.

Liek na dobry spanok je takyto - tmava a ticha miestnost, kvalitny pohodlny matrac, ist denne zaspavat zhruba v pravidelnom case a podobne aj vstavat a ist do postele triezva (podnapity clovek rychlejsie zaspi ale spanok je nekvalitny a v noci a nadranom sa casto budi).

Ak mas problemy so stresom a uzkostami, hektickym zivotom, stresy z prace / partnera, treba riesit primarne to. Clovek by mal ist do postele pokojny.

ichbinich
23. dec 2021

Prirodne ukludnujuce "lieky" ako medovka, passiflora atd. tiez mozu pomoct. Daj si poradit v lekarni.
Melatonin som neskusala, na mna v lekarni vyvalili oci, ze co chcem, ked som sa na to pytala (nie som na Slovensku).
Raz za sto rokov (ako sa hovori) ked sa necitim moc v pohode, si dam vecer nejaky doplnok z lekarne. Ale aj tie pouzivam velmi zriedkavo.

Lieky ako Rohypnol a spol. su veru posledne riesenie na lekarksy predpis.

kacena4
23. dec 2021

to co si pridala je super, nie je to liek ako taky, kazdy clovek ma v sebe melatonin ak je ho malo clovek zle zaspava a spi napr. autisti ho maju malo. pripravky s melatoninom su super

alik1986
23. dec 2021

Tiez som zhanal nieco na spanie nez som natrefil na tento clanok.Vyskusaj to mne to pomohlo.Najprv som pochyboval ale ked ich mame doma tak si dam pred spanim.

https://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000654/14878...