U zubára sa mi točila hlava

28. mar 2024

Ahojte .
Dnes som bola u zubára zub mŕtvy,nebolestivý, čistila mi kanáliky atď ... Museli sme prestať pretože už 2 krát sa mi pri návšteve u zubára začala točiť hlava ?? Nejaké vysvetlenie??
Žiadne bolesti nič pretože zub mŕtvy. Snažím sa byť kľudná . Nie som v strese. Musíme pokračovať nabudúce pretože sa mi krúti hlava .
Nejaké vysvetlenie akože nechápeme to ani ja ani moja zubárka 🫣🫣🫣🫣

unicornlady
28. mar 2024

Mne sa to stalo raz u zubára, tiež pri mŕtvom zube. A to vtedy, keď používal dlhšie tú vŕtačku, čo je ako "zbíjačka". Ja som si musela oddýchnuť na chvíľu.
A ešte aj to, že tento si dáva to polohovateľné kreslo tak, že sa cítim až trochu dolu hlavou.

fiirsttiime
28. mar 2024

@unicornlady presne keby len trochu, ja mam pocit ze som uz otočená hore nohami v poslednej dobe... tiež mi je to fest nepríjemné v poslednej dobe

unicornlady
28. mar 2024

@fiirsttiime Ja som sa niekedy musela až zachytiť, nech ma nezošuchne, keď to polohoval. Aj som mu povedala, reku ja spadnem.

kliatana
28. mar 2024

jasne, u zubara mavam velakrat podobne stavy 🙈 a teraz ked vidim, ze nie som jedina, tak to zacinam povazovat za uplne normalne a bezne 😀

viestta
28. mar 2024

Zaklonena hlava v neprirdzenej pozici, dlhodobo otvorene usta, stres. Zmeni sa prekrvenie hlavy a z toho moze byt zavrat.

volterra
28. mar 2024

Nechápem, nechápem ! Presne práve dnes som bola okolo 9:00 u zubára, robil mi hornú 5-ku, a takisto som dostala závrat. Stalo sa mi to prvý krát v živote. Pridržala som sa , snažila pokojne dýchať, nejako som to pretrpela ale mala som namále, že mu poviem, že sa mi hlava točí. A to ja chodím k tomuto zubárovi už dobrých 20 rokov, nikdy sa mi nič podobné nestalo. A už mi všeličo robil so zubami, nie som ani precitlivelá, mám vysoký prah bolesti, vrtanie a plombovanie dávam bez injekcie. Takže nechápem ten dnešný stav. Trvalo to, až kým som neprišla na parkovisko k autu. A otvorím MK a tam táto téma !!!

zobaka
28. mar 2024

ja to mam vzdy pri zaklone hlavy a plus ked je vrtacka prihruba a zacne to rezonovat, raz musela otvarat okno a pockat kym sa spamatam