Tvrdý pupák na čele

23. máj 2023

Dobrý deň,

priamo na čele sa mi vytvoril tvrdý pupák, dosť veľký, po stlačení vyjde trošku ako keby vody. Stále je to tvrdé, žiadny hnis. Ako sa mám toho zbaviť ? Zajtra mám pohovor.

zmrzlinka2021
23. máj 2023

Neriešiť

whatever1
23. máj 2023

Ofina alebo prelepit telovym leukoplastom.

moonlight1210
23. máj 2023

Skusit zamaskovat ako sa da a nechat tak. Max natriet na noc cajonikovym olejom. Ale pochybujem, ze to v takomto pripade pomoze.

Mas to hlboko. Ak to dajak vytlacis, zajtra tam budes mat bud chrastu a tu nijak nezamaskujes. Alebo este horsi a vacsi zapal, ak to nevytlacis dobre.

A po par dnoch (moze byt aj tyzden) sa bud vyhoji sam, alebo prehnisa na povrch, a potom ho opatrne vytlacis a vycistis.

liusa82
23. máj 2023

ja by som do toho moc nerýpala aby ti tam náhodou nezostala jamka,priehlbinka.Ja mám raz za uhorský rok takýto pred ms.Minulý mesiac som mala takýto hojilo sa to hádam aj dva týždne kým to splaslo a flak tam mám ešte doteraz.Ja na to používam tie rôzne sos gél čo sa dáva priamo na vyrážku aby sa zmenšila cez noc a hojila

ladyblcha
24. máj 2023
simsalabim
24. máj 2023

Na noc https://www.uriage.com/CZ/cs/pripravky/hyseac-p..., cez den zamaskovat korektorom.

panonia
24. máj 2023

Mne vždy pomôže potriet octom a na noc camphorichyol masť . Určite nevytlacat. Ten ocot fakt pomaha ja pouzivam neriedeni ale môžeš ho zriedit 1:1 ak by ta to stipalo.