Mam problem so zarastanim na tvari, hlavne na brade a krku, je ich strasne vela takze vytrhavanie pinzetou neprichadza do uvahy. Chcem vas poprosit o skusenosti a rady, s cim sa ich zbavujete? Mam aj IPL laser ale nepomaha vobec, do salonu sa nechystam lebo som zistila ze som tehotna. Chcela by som si ich odstranovat doma, ale tak, aby rastli pomalsie. Mam aj vosk, ale voskom mi to moc na tvari nejde, skor na tele.
Mate niektora odskusany epilator na tvar? Taky co by odstranoval aj hrube chlpky? Ak ano, dajte prosim tip 🙂 Kludne aj taky, co je na telo a tvar. Vdaka.
@zuza265 no to ano, to sa aj chystam, chcela som ist teraz v zime ale uz som to nestihla😅 akurat ze teraz to nechcem tiez nechat tak, zarastam jak opica😂🙈 nejaky epilator na par mesiacov by bodol
Ja zatiaľ bojujem s klasickou pinzetou, ale tiež zvažujem elektronickú pinzetu - taký ten mini epilátor.
Ono v tehotenstve aj budes viac pravdepodobne🙈 a do salonu ze ti to vydepiluju voskom?
Cukrová depilácia alebo depilácia voskom.
V tehotenstve je to podla mna zbytocne. Hormonalne ti to este ovplyvni. Pockala by som po porode a ala na poriadny laser🤗