Tvorba kútikov

lusinda3
19. jan 2016

Kocky uz mesiac sa mi stale tvoria kutiky na oboch stranach ust, cim to moze byt? Uz ma to hneva

balsamea
19. jan 2016

@lusinda3 ahoj, moze to byt oslabena imunita alebo ak si zacala brat nejake lieky tak aj ako vedlajsi ucinok. Kup si canesten alebo fungicidin a lokalne potieraj, taktiez B-komplex. Kedze to trva dlhsie moze byt pricina oslabena imunita, dopln vitamin C, zinok, mozno prirodne imunoglukany. Pokial nepomoze tak smer imunolog.

friday13th
19. jan 2016

mne vzdy zabral B-komplex a fungicidin
@lusinda3

deltaa
19. jan 2016

doporucujem wobenzym ja mam chronicky zapal podnebnych mandli a moj muz je vystaveny neustale s ludmi v praci a pred vianocami som si tento doplnkovy liek kupila a akonahle sme ho zacali brat po 2 dnoch nam preslo skrabanie v hrdle a prestalo mi tiezt z nosa, skus si o tom pozriet aj recenzie

lubica285
19. jan 2016

Oslabena imunita. B-komplex a ja mam masticku Lips. Pomohla mi

muska_miruska
19. jan 2016
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

B-komplex je fajn na imunitu🙂

aandrea9
1. mar 2017

na radu mojej obvodnej som začala užívať obyčajný thiamin voľne dostupný v lekárni. je to čistý vitamín B1, ktorý je na kútiky najlepší. b-komplex a aj ten forte ho obsahuje podstatne menšie množstvo. forte som užívala 3 mesiace denne a nezabral na kútiky tak skvele ako thiamin. a nepoužívala som žiadne mastičky. takže odporúčam 🙂

17alexis
1. mar 2017

@lusinda3 kutiky sa zvyknu tvorit pri nedostatku vitaminu B. Mne pomoze zjest tvaroh a je to zahojene. 🙂

katrin21
1. mar 2017

Piridoxin a Riboflavin uzivaj a po par dnochu bude po kutikoch.. su to vitaminy B skupiny... ale specialne tieto na to pomozu

ynett
1. mar 2017

Ja som mala problémy s kútikmi celé detstvo. Naši mi dávali často obyčajné kvasnice🙂 zaberalo.