Chcela by som zacat cvicit tvarovu gymnastiku a chcela by som vediet ci ma tato metoda ucinny efekt proti vraskam.Mate uz neake skusenosti a vysledky? 🙂
@tominko2612 a ako sa ti dari?? mne sa spravili jamy pod licami :(. vraj som zle cvicila ale neviem. skor si myslim ze cviky co som robila neboli asi uplne ok, teraz som nasla toto a paci sa mi to. je to uplne ine ako predtym http://www.tvarovecvicenie.sk
@sofii39 A podla coho si cvicila? Ja som si objednala DVD aj knihu a cvicim podla toho. Zatial nevidim ziaden rozdiel, ale tiez neviem, ci cvicim dobre.
Objednavla som odtialto https://www.antiage.sk/
@tominko2612 no ano, podla tohto co ty 🙂 ved co ine pred rokom a pol na sk, ze? 🙂 ale toto nove cvicim rok. jamy zmizli. a je to uplne ine ako to od ivety. totalne, aj som bola prekvapena ze sa da urobit aj nieco ine.. no, kazdopadne som 100% spokojna. cvicim 3x do tyzdna , 15 min - ta cvicitelka to garantuje. da ti mp3 podla ktorej ides. a cvicim po leziacky. a vysledky su vidno. po 3 mesiaccoh som mala svaly na tvari, take vankusiky, bolo to fakt citit, a plet je super napnuta. zmizla mi nosolabialna vraka, dvojita brada sla hned a vrasky na cele tiez. myslim ze mi zacinaju miznut tie vejariky okolo oci. mam taku plnsiu tvar. vyzeram podobne ako ked som mala 25, mam 36. inak zeriem aj cukor lebo kojim maleho. nejak extra sa nestravujem, teda jem len doma varene. polotovary nie. a pouzivam dobru kozmetiku. a ozaj mam super plet.precistila sa mi a je taka ziariaca. uz nosim velmi malo makeupu alebo ziadny, dost si to uzivam, lebo kedysi som nenamalovana ani smeti nesla vyhodit 🙂))))))
@sofii39 som prave dnes citala clanok po anglicky, ze ta tvarova gymnastika vobec nie je dobra, ale prave naopak. tak ja uz neviem.
Ahojte, aj ja som zvedava na skúsenosti. Chcela som si objednat tvarovu gymn. DVD a aj knihu,ale ako čítam, že to môže aj uškodiť. ....no neviem. . .
@tominko2612 neboj sa, jasne ze je dobra. je to prirodzena metoda, preto aj clanky, ze nieje dobra. lebo vies, botox stoji 250€ - super biznis... zalezi vsak na tom aky program si zvolis. to je velmi dolezite. pozri ja som si preklepla tuto a zakladatelka tohoto ma teraz okolo 70 vyzera super, takze vysledky som videla priamo na nej. ma video tu https://www.youtube.com/channel/UCH6A9r2S3gcSgZ...
neverim ze tvarova je zla, vidim tona svojej tvari,. mam naj tvar aku som kedy mala , teda od 25tky 🙂)))))
@angd pozri urobili sa mi po programe ktory som cvicila kedysi jamy pod licami, nebolo az take strasne, ale vyzerala som vyziabnuto. to mi vadilo. tak som si nasla ine cvicenie. jamy zmizli a som stastna prestastna ze som na to narazila. pretoze kazdy rok riesit kyselinu alebo botox mi pride chore. stoji to strasne penazi, mas po case cudnu tvar a vsetky zeny zacinaju byt na jedno kopyto... a hlavne mam deti, radsej by som im asi zacvakaala daku dobru skolu alebo kruzky ...cvicim rok toto co som dala do linku a podla mna super. vidia to aj ini na mne.
@angd uvidis, mozno ani vraskava nebudes 🙂 ja tomu verim na 100%. a face lif. som pozerala stoji okolo 1000€. ja ked som videla zakladatelku tohoto cvicenia na videu a lektorku tak verim ze vraskava nebudem. ale je to super pocit ze uz nemusim riesit hovadiny ako su botox a pod. mam rada svoju tvar, kozu. ked vidim ako miznu vrasky je to super pocit!! hlavne ked decka nespia tak rano nevyzeram ako mumia. cela tvar mi krasne drzi nevidno ze som nespala. chcem ostat sama sebou aj v starobe
@angd ale ano, ved o tom je tvarove cvicenie. ze chces aby ti zmizli vrasky. no celo islo rychlo - nemala som hlboke ale boli.. dvojita brada tiez tak 3 mesiace, nosolabialka do roka, ale zlepseenie vidis stale, hlavne na kvalite pleti. hovorim na programe zalezi a nech si hovori kto chce co chce.
@sofii39 👍 ešte posledna otázka, cvicis toto http://www.tvarovecvicenie.sk/cviky-zadarmo/
?len z netu alebo sa dá aj u nej zakúpiť kniha,DVD?
@angd neviem, zeny tam pisu dobre ohlasy. mozno ozaj zavisi od toho, ako cvicis...a co som este citala tak kazdy, kto aj komentoval ten clanok s tym, ze svici pisal, ze necvici agresivne cviky, vsetko jemne a ozaj 3 - 4 krato do tyzdna, pretoze tie svaly si musia odpocinut a ze sa netreba sustredit len na jednu problematicku cast, ale celkovo na tvar.
@angd ona robi len osobne kurzy. lebo vrajjej zalezi na tom aby to ludia dobre cvicili. ja som bola osobne s kamoskou. mali sme dve casti. na prvej nas naucila cviky, dala materialy podla ktorych cvicis-inak to bol super napad, su to take papiervove karty s popismi cvikov a fotkami. no a doma sme si to mali precvicit aspon 3x. o asi tyzden sme mali druhu cast. opat sme cviky pesli, co sme nevedeli to sme sa pytali. a ukazala aj dalsie veci. mne osobnostne sadla, je to matka od deti na materskej. prave ten styl dvoch casti mi vyhovoval presne preto aby som sa uistila ci cvicim dobre. a sme stale vkontakte, ked daco neviem, pisem jej alebo volam. je ochotna
@tominko2612 a kolko mas rokov?
baby ja som tiez tapala a riadne.. a este aj tie jamy pod licami nakoniec..🙂 na toto som narazila uuuplnou nahodou. ale som rada ze na toto prave. tie prachy sa oplatili. hlavne mam to na cely zivot. lebo tie sumy roznych zakrokov su astronomicke.. asi by mi bolo luto tolko do toho pchat a hlavne s neistym vysledkom..
@ssisska ahoj, ja cvicim podla tej baby, co sa vola tusim Iveta, priezvisko som zabudla. len podla videi z youtube, nic som si nekupovala. raz som cvicila s nou, potom som si napisala postup a v zachode 🙂, aby ma nevideli doma, som cvicila. mala som problem, ze mi cela tvar padla, ovisala, lica na celustiach mi ovisli, nosoustna ryha - priserne. uz po 4! dnoch som videla zmenu k lepsiemu. po cca tyzdni, ale to som cvicila poctivo 2x denne sa mi tvar zdvihla akoby o poschodie vyssie a drzi tam pekne. citim, ze svaly na tvari su silnejsie, pevnejsie. a teraz uz len udrziavam raz denne. vyzeram ako ked som bola na vysokej skole a to uz mam 35 rokov. je to super, urcite odporucam.
@mishkamishka NO tak super, aj takto sa da. ja som iny typ. aj ked som chodila do fitka potrebovala som trenera. vzdy chcem cvicit poctivo a kvalitne. asi preto si za vsetko taketo zaplatim. lebo co sa dobre naucim raz, mam navzdy. mna odradza cvicit dvakrat za den aelbo kazdy den. to je moc..ani do fitka ti neodpporucaju chodit tak casto.. hlavne chem cvicit do konca zivota, cize kazdy den by som to asi nedala 🙂
jasne, ja som si vedoma toho, ze to vlastne "fusujem", ale vysledky su super viditelne aj takto a ked na to pojde ako pise sofi39, tak urcite ich bude mat este lepsie.
vidim, ze stara tema, ale ja som prave zacala cvicit, tak som zvedava.