Túžim po treťom dieťati a bojím sa, že budem mať ataky

11. okt 2022

Trpím panickov úzkosťou a túžim po dalsom dieťati len sa bojím ze budem mať ataky ktorými trpím druhý rok podľa vás je možné s takouto diagnózou byť opäť tehotna

marianarem
11. okt 2022

Ano, ja mam tiez taketo problemy, da sa s tym byt tehotna. Ale treba ratat aj s docasnym zhorsenim. U mna bolo hned na zaciatku, tam prudko stupaju hormony a par tyzdnov trvalo, kym si telo zvyklo. Potom v podstate normal, obcas sa to zhorsilo na par dni. Dalsi vacsi vykyv bol az po porode, tak prvy tyzden-dva, do toho aj depresie, tie boli aj trosku dlhsie, ale zase, ked sa telo adaptovalo, tak zase normal. Tak po mesiaci som bola z najhorsieho vonku.

pribinak
11. okt 2022

Toto by si mala konzultovať so svojou psychiatrickou

autor
11. okt 2022

Strašne sa bojí že by som mala popôrodnú depresiu

marianarem
11. okt 2022

No hovorim, u mna trvala len kratko, ale bola. Ale neboli potrebne lieky, preslo to same a bola som funkcna. No ale tak v najhorsom by si to poriesila nejakymi liekmi.

luccija
11. okt 2022

Liecis sa u psychiatra?problem uzkosti je, ze clovek si dopredy vytvara katastroficke scenare a to uz robis😀ked budes mat ataky, alebo depresiu dostanes lieky, alebo navysis davku neviem ci sa liecis.Dnes, ked tolko ludi ma uzkosti, paniku, tetaniu to by nikto nemal deti.Ved aj "zdrave" zeny co nikdy nemali psychicke problemy sa mozu v tehotenstve po porode citit zle.Je to najcitlivejsie obdobie fyzickych a psychickych zmien v zivote zeny.Strach o seba, dieta...hormony.