Tuposť v hlave

18. nov 2023

Ahojte, mám 23 rokov. Neskutočne som sa zľakla, lebo ešte nič také sa mo neprihodilo… išla som z návštevy a už cestou domov som pociťovala také akoby tuposť v hlave akoby som mala ťažkú hlavu…. Prišla som domov dala som sprchu no neprechádzalo to..bola som najprv strašne hladná, potom zeazu prišlo nechutenstvo jedlo som ani vidieť nechcela… cely deň som nejedla nič také čo by mi poškodilo žalúdok… prišli potom mdloby neskutočné… potom pocit na hnačku tak som utekala do toho závraty, ocit na zvracanie…zmerala som si tlak mala som 130 na 64… neskutočne mi bolo zle, už som sa videla na pohotovosti ale niekoľko krát ma prehnalo… vypila som dnes 2 kávy… nie som zvyknutá piť ale boli uplne malé s mliekom… neskor som si lahla predýchavala potom prišli neslutočné kŕče v žalúdku akoby som tam niečo mala a potrebujem to vyvracat a naposledy som jedla o 1 na obed… chvalabohu pomaly to začalo prechádzať sle spomenula som si že raz keď som bola na nášteve tam kde dnes tiez ked som šla domov mi bolo zle na odpadnutie hnačky a keď som sa vyzvracala bolo mi dobre a na druhý deň nič…neverím veľmi v také sle dnes som tam bola dlho a neskutočne mi bolo zle…a do toho mám aj prvý deň mrchy…pre objasnenie nikdy som nemala také stavy prvý deň menštruácie…ako sa mi uvoľnovalo tak aj tlak klesol na 120… už sa vám také niečo niekedy stalo?

daniela2202
18. nov 2023

Covid je stále prítomný

autor
18. nov 2023

A k tomu som mala takú triašku že som sa nevedela uhriať zuby mi až skákali…prikrytá až po uši a vždy zima potom ma bralo spať…no to bolo niečo hrozné som sa zľakla že nedajboze nejaka mŕtvica alebo čo no zľakla som sa

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariska1989
18. nov 2023

No presne covid zas tu je ako píše vyššie. Tak jedna varianta tá. Ale ak píšeš že aj pred tým .🤔 Majú ťa radi teda cítiš to ? . Alebo ešte iná vec urieknutie . Ďalšiu návštevu by som mala prekrížené nohy pod stolom napr . Na ruke červený náramok . Poprípade keď pôjdeš od nich tak sa pretreť tričkom čo máš na sebe opačnou stranou po tvári

autor
18. nov 2023

@nikaa951 no aj mňa to napadlo, zapálila som sviečku aj sa pomodlila a či veríte či nie pomaly mi prechádzalo…možno si namýšľam ale podobné som mala leď som u nich už raz bola sle krátko a dnes som aj celkom dlho bola a bóo to niečo strašné

autor
18. nov 2023

@mariska1989 bola som u pristeľovej sesternice… on somnou nebol boal som sama..on tam poslednú dobu nechce chodiť vôbec ja som bola jej robiť nechty… kedysi sme u nich boli stále teraz s ním bojujem aby tam šiel.. a pristeľova sesternica je v pohode ale z jej mužs citim že ma nemá rád…

janababana
18. nov 2023

Mne to pride ako otrava jedlom resp cosi podobne. Ja som presne toto mala z mrazeneho spenatu a este jeden krat z cohosi ineho. Po vyzvracani zrazu vsetko dobre a dovtedy hnacka bolest hlavy triaska atd ako si popisala

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristinapetronela
18. nov 2023

@janababana aj ja som to tak mala zo špenátu

autor
18. nov 2023

@nikaa951 skúsila by som, ak je to taký istý postup ako ste popísali… ako to je že lyžicou od seba

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. nov 2023

@nikaa951 babka vedela by mi urobiť z očí ale na diaľku nie

mariska1989
18. nov 2023

No tak buď ťa urieknul ak tam bol alebo ona a teda ak tam bol nemohol ti dať do niečoho prehaňadlo? 😬 Ľudia vedia robiť všelijaké svinstvá

autor
18. nov 2023

@mariska1989 mala som čistú vodu a kávu ktoru mi dávali/ robili predomnou…a preháňadlo účinkuje po jiekoľkých hodińach asi 6-7 (vlastna slusenosť)😀

heln
18. nov 2023

ahoj, povedala by som, se nejaka viroza, ale s tym tlakom by som sa sla urcite spytat obvodnej. najskor hladaj racionalne priciny, az potom urieknutie.

heln
18. nov 2023

@janababana
@kristinapetronela to bola taka aferka s mrazenym spenatom, cca 2 roky do zadu, bol tam omylom zamiesany durman, bolo to aj v spravach.

autor
18. nov 2023

@heln srandou je ze uplne terqz sa citim akoby sa nic nestalo… prehnalo ma a potom som zacala pocitovat ulavu tlak mam v norme uplne…aj najedla ale nechcem

autor
18. nov 2023

@nikaa951 mám takú sviečku z ezoteriky, nejakého anjela… no a stále zvyknem sviečku páliť… vyháňa zlú energiu..no a ona uplne vzdy taky nenapadny maly planienok ma ze niekedy ju v noci aj zabudnem zhasit uplne nenapadna… a teraz som ju vzala dala k posteli zapalila a horela mozno minutu bormalne s vacsim ohnom… pritom vzdy som ju zapalila tak maly planienok na klude horel…pomodlila som sa a zrazu planeň sa zvscsil a zraste aloby sa kýval tu blikala sviečka na velul izbu mozno aj 3 minulty vkuse ja len pozerala lebo uz mam druhe balenie tejs viečky a nikdy také nebolo ale to mi jedna znama hovlrila ze ak je zlá energia planen sa zvacsi…no a asi 3 minúty tak ju kývalo a potom zrazu sa zsčala upokojovat a teraz tasa uplne taky maly planienok že ledva vidno…mpzno b´bost ale bolot o zvlastne

mariska1989
18. nov 2023

Ešte som nemala tú česť ho použiť tak neviem ako funguje 😁 tak by som to pripísala k urieknutiu . Hlavne ak už je ok tak potom super

isis234
19. nov 2023

Možno tvoj priateľ cíti negatívnu energiu, preto tam nechce chodiť.. a možno tiež má žalúdočné problémy, keď odtial odíde.
Aj myšlienky zlé vedia uškodiť. To, čo popisuješ je urieknutie. Na nate je o tom písané.
Ak tam pôjdeš, nič u nich nepi, nejedz. Keď prídeš domov, prvé čo bude, všetko zo seba daj dolu, aj prsten, retiazku.... a osprchuj sa, aj vlasy si umy. Vlasy zachytávajú energie. Nezdržuj sa dlho u nich. Nechty jej radšej urob u teba. Ak cítiš z neho nepríjemné energie, nestretávaj sa s ním. Alebo popros anjela strážneho, Ježiša, o ochranu.
S tou sviečkou je to tak, ako píšeš. Plameň. Prečistí energie. Nenechávaj horieť sviečku, ak nie si v tej miestosti. Ak ideš spať, sviečku zhasni.
Ak si veriaca, pomôže ti i svätená voda. Potrieť čelo, oči, zátylok. Môžeš ju i piť.

autor
19. nov 2023

@isis234 asi to tak bude, niekedy sme k ním stále chodili a poslednu dobu vôbec… pristel je zo sesternicinho muza uz otraveny len poucuje a toho je vela…aj vcera som ho prosila nech somnou príde… nie a nie… nijak sa nedalo… vcera som mu povedala ze to bude z očí a ked som mu vsetlompóisala aj sviečku tak sa tváril tak divne že tomu verí…

isis234
19. nov 2023

ale sesternici ani jej mužovi zatial nič nehovor. Nenúť muža, aby tam šiel. Nešla by som tam už ani ja.

megleka
19. nov 2023

Neviem či na take veríte ale nemáte z oci??.mohli vás kludne urieknut a bývajú aj takéto príznaky …treba si hodiť do pohára s čistou vodou horiacne zápalky a napiť sa..pripadne aj opakovať…kludne aj prečítajte na nete postup…ja to pripusujem aj tomu keďže ste písala že keď ste sa vtedy v minulosti vyzvracala vám to prešlo..oni zvykne uvoľniť led máte z oci že vás prezenie alebo sa vyzvraciate…pri silnom to môže trápiť aj dva dni preto odporucam potom zopakovat

megleka
19. nov 2023

@nikaa951 dobrý deň viete povedať o akú sviečku ide a čo sa modlite ?

katie009
14. máj 2024

Ja verim na urieknutie a som na to aj dosť citlivá. Aj na diaľku ked je niekto na mna nahnevaný mi pride mdlo, bolesti brucha, niekedy aj hnačka. Najrýchlejšia obrana proti tomu co sa mi už niekoľkokrát osvedčilo je obliecť si nohavičky naopak (zvnútra von) 🤭 mdloby a bolesti do pár minút prestanú. Ked pôjdeš tam najbližšie tak chod rovno s obrátenými 😉