Dobrý deň. Potrebujem od Vás radu. S priateľom mávame sex 2-3 krát do týždňa a však vždy po sexe ma bolí vagína žiadne štípanie špinenie alebo krvácanie len ma bolí (ako by mi ju niekto obil) cítim takú tupú bolesť 1 až 2 dni. Po zdravotnej stránke som v poriadku a aj lubrikácia je dostatočná. Viete mi poradiť čo mám robiť? Na čo sa zamerať? Ďakujem za normálne a seriózne rady.
Privelky ud, nizko polozena maternica, rytmus styku je prirychly. Ak je to tvoj prvy partner tak sa priklanam k tomu udu a rytmu. Urcite nie je dobre krvacat vzdy po sexe
To ta potom boli stale, ked sexujete 2 - 3 krat do tyzdna a bolest trva vzdy 2 dni 😅 Asi by bolo najmudrejsie ist za gynekológom, nech ta vysetri a zisti, co je vo veci. Moze to cokolvek...
Privelky ud, nizko polozena maternica, rytmus styku je prirychly. Ak je to tvoj prvy partner tak sa priklanam k tomu udu a rytmu. Urcite nie je dobre krvacat vzdy po sexe. To ti oslabuje krcok maternice. Musi ist na to pomaly. Predpokladam, ale ze ti taky styk nemoze byt velmi prijemny.
@1kristina1 Ja byt tebou tiez zajdem ku gynekologovi vsak to musis mat neustale bolesti, to by mne vadilo
@1kristina1 aj mna tak bolela prveho pol roka, ked som sa so svojim, teraz uz muzom, dala dokopy...
jooooooj to boli krasne casy 😀 😀 😀 😀 😀
Urcite to chce gynekolkogicke vysetrenie.. Bud ma on privelky ud a ty malicku vaginu alebo je to nieco ine. Sak to ti ani sex nemoze chutit😆😆😆
@1kristina1
akože to ťa bolí nonstop,ked sex je každý tretí deň a dva dni máš bolesti?
tak nesexujte tak že ťa roztrhne...klud,pohoda a hlavne žiadne zdivočelé polohy
@1kristina1 prepáč, ale musím sa smiať, že ,,akoby mi ju niekto obil,, No šak ti ju aj obil.... 😀 😀 😀 😀
Ok a teraz vážne...hm...a gynekologa si sa nepytala čo to moze byť - pričina ? Mozno on ma na teba privelky ud a ty uzku vaginu, nedostatočna predohra, privelmi priráža, možno si stuhnuta, nevieš sa uvolniť, možno ste v ,,blbej,, polohe, mozno pouzivate lubrikovane kondomy - aromatizovane, kedze hovoriš ze zdravotne si ok tak som ,,vylučila,, vaginizmus - nejake chorobne zovretie svalstva vaginy, kedze sa do teba dostane priapdne nejaku endometriozu, cystu, zapal, vytok... - ale samozrejme nie som gyndárka takze to len ,,nahlas premyšlam,, v čom moze byť zádrhel. Tu je aj podobna diskusia mozno tam najdeš nejake odpovede :
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/co-znamenaju-bolesti-pri-pohlavnom-styku/